Moottoripyöräilijä Asli Ece Ersoy, 22, loukkaantui vakavasti onnettomuudessa, kun törmäsi minibussiin liikenneympyrässä Eskisehirissä Turkin luoteisosissa 1. lokakuuta.

Asli on ammatiltaan automyyjä ja suorittanut loppututkinnon Anadolun yliopistossa Turkissa. Hän joutui tehohoitoon onnettomuuden jälkeen 20 päiväksi onnettomuuden jälkeen ja on edelleen kipeä.

Asli kertoo olevansa henkensä velkaa isoäidilleen, joka antoi hänelle rahaa uuden kypärän ostamiseen nähtyään unen, että hänen tyttärentyttärensä joutuisi pian kolariin.

Asli uskoo, että olisi menettänyt henkensä onnettomuudessa, ellei olisi käyttänyt kypärää.

"Kypäräni pelasti henkeni", Asli kertoi. "Isoäitini osti sen minulle. Minulla ei ollut hyvää kypärää, kun aloitin moottoripyörällä ajamisen.

"Isoäitini näki minut onnettomuudessa unissaan. Sitten hän säästi ja antoi minulle rahaa ostaakseni uuden kypärän, mikä lopulta pelasti minut.

Kohtalokkaalla  ajoretkella Asli kertoi lähteneensä töihin moottoripyörällään kotoa Eskisehiristä, kuten joka päivä. Kun hän ajoi pääbulevardin vasemmalla kaistalla liikenneympyrään, hän törmäsi minibussiin, joka yritti kääntyä samalle kaistalle liikenneympyrän keskikaistalta.

Hänen kypäräänsä oli jäänyt syviä arpia kovan törmäyksen seurauksena, kertoo Metro-lehti. 

Edit 1.12. klo 11.11.: korjattu onnettomuuden kuvaus.