Expannian on perustanut espanjalainen kaveri, ja minnekäpä muuallekaan kuin Floridaan. Yritys valmistaa sähkömoottoripyöräänsä ainoastaan 50 kappaletta maailmanlaajuisesti.

Oheisissa kuvissa on Expannian konseptimalli. Toivottavasti myös lopullinen versio näyttää yhtä hyvältä. Pyörä on varsinainen katseenvangitsija, ja sen etupää, valetankki ja istuinosa näyttävät jotenkin kuin yhdestä virtaviivaisesta kappaleesta valetulta.

Lisäksi yksiaisainen takakeinuhaarukka ja terävyyttä henkivät vanteet vahvistavat esteettistä vaikutelmaa. Tähän päälle vielä metallin- ja kullanväriset yksityiskohdat, niin katse kyllä lepää pyörässä.

Expannian teknisiä tietoja:

  • Huippunopeus 160 km/h. Maksimiajomatka latauksella 200 Km (WMTC), kaupunkiajossa 250 km. Maksimiteho 28 kW / huipputeho 97 kW. Akun kapasiteetti 8,35 kWh. Etuteleskooppi: Öhlins Black Line. Jarrut: Brembo
  • Akseliväli: 1470 mm. Istuinkorkeus 790 mm. Digitaalinen TFT-näyttö. Liitettävyys: IoT (GPS, Bluetooth, soitot, varashälytin). Rengaspainevahti. Hiilikuitu- ja titaanirunko. Hiilikuitukatteet.
  • Kolme ajotapavalintaa (Eco, Urban, Sport) + 2 kustomoitavaa. ABS.
  • Hinta Yhdysvalloissa 64 900 dollaria. Varausmaksu 3000 dollaria. Toimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 kolmannen neljänneksen aikana.

Lisätietoja valmistajan sivuilta täältä.

Expannia.

Expannia. Futuristimia ja eksotiikkaa.