Givin S180T -pleksinjatketta saa sekä kirkkaana että savunvärisenä. Se asennetaan jatkeen omin alumiinisin kiinnittimin suoraan pyörän tuulisuojan jatkeeksi, ja sen kulma on säädettävissä parhaan suojan saavuttamiseksi. Ennen lisäpleksin hankkimista kannattaa varmistaa, että pyörän alkuperäinen tuulisuoja on riittävän tukeva, että se kestää lisäpleksin painon ja ilmavirran aiheuttaman paineen.

Itse pleksiosa on tehty 4 mm paksusta polymeeristä, jonka valmistajan antamien tietojen mukaan pitäisi olla läpinäkyvämpää kuin lasin, mutta painaa  puolet vähemmän. Alumiiniosat on tehty valualumiinista, eikä pleksin kiinnittämiseksi tarvitse tehdä mitään muutoksia alkuperäiseen tuulisuojaan. Lisätietoja suoraan valmistajan kotisivuilta

Yksinkertainen kapistus ja helppo kiinnittää.

Ensi etsimällä emme löytäneet kenenkään suomalaisen maahantuojan valikoimista suoraan kyseistä tuotetta, mutta verkkokaupassa se näytti olevan 72-90 euron hinnoissa. Päälle tulee tietysti rahti. Tässä yksi esimerkki Carpimoton hinnoittelusta. 

Toinen vaihtoehto pyörän tuulisuojan suojaavuuden parantamiseksi on tietysti ostaa korkeampi tai leveämpi pleksi alkuperäisen tilalle, mutta se on tuntuvasti kalliimpi ratkaisu. Sitäpaitsi Givin S180T:n kallistuskulman säädettävyys saattaa olla kova sana optimaalista suojaa haettaessa. Tutkimattomia kun ovat turbulenssien ja ilmanpyörteiden tiet.

Givin S180T:n pitäisi valmistajan mukaan sopia kaikkiin moottoripyöriin ja skoottereihin, joissa on vanhastaan tuulisuoja.

Lisäpleksin säädettävyys selviää hyvin tästä kuvasta.