Itävaltalainen moottoripyörävalmistaja KTM saavutti merkittävän virstanpylvään Intiassa, kun sen yhteistyökumppanin Bajaj Auton Punessa sijaitsevalta tehtaalta Chakanista ajettiin ulos miljoonas moottoripyörä.

Pyörä sattui vielä olemaan 390 Adventure, joka edustaa nimenomaan sitä genreä, mistä merkki on parhaiten globaalisti tunnettu.

Virstanpylväs on myös merkki hyvästä yhteistyöstä kahden autoteollisuusjättiläisen yhteistyön menestyksestä. Toisen puolen miljoonan pyörän valmistaminen on ottanut puolta vähemmän aikaa kuin ensimmäisen 500 000. Se on merkki merkin suosion nopeasta kasvusta.

Bajaj Auton Chakanin tehdas on avainkeskus vientiin, sillä puolet KTM:n moottoripyöristä viedään maailman kyllästetyille markkinoille. Bajaj Auto kehittää yhteistyössä ja valmistaa laajaa valikoimaa KTM:n (125cc-390cc) ja Husqvarnan (125-401cc) moottoripyöriä.

Vuosien mittaan KTM Intia on tunnustettu Intianlaajuisen yli 460 myymälän verkon ansiosta maan johtavaksi sporttimoottoripyöräbrändiksi.

Merkittävän virstanpylvään kunniaksi Pierer Mobility AG:n pääjohtaja Stefan Pierer oli läsnä juhlallisessa tilaisuudessa. Bajaj Auto ja KTM ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2007 lähtien.

Asiasta kertoi Financial Express.