"Meillä on ollut jo parin vuoden ajan tarvetta päästä lanseeraamaan hieno enduromallistomme koko kansan tietoisuuteen, mutta korona hieman venytti suunnitelmiamme. Nyt syksyllä Suomisen Janne soitti ihan kreivin aikaan asian tiimoilta ja homma on edennyt nopeasti eteenpäin. Jannella on todella iso rooli tässä tiimiasiassa eikä ilman häntä tämä olisi ikinä ollut mahdollista toteuttaa. On ollut myös todella hienoa huomata, kuinka valtavan hyvää palautetta kuljettajilta on saatu pyörästä," Vanhala kertoo tyytyväisenä.

Janne Suominen.

Janne Suominen.

"Kyllähän mulla on sellainen lukkarin rakkaus Kawasakiin ja koen, että kaikki omat mestaruudet olen voittanut juuri Kawasakilla. Nyt kun kävin syksyllä koittamassa pyörää niin heti ensimmäisestä metristä ja kierroksesta tuntui, että jumankauta tämähän on peli. Kevyt pyörä ja kone kierrosherkkä sekä voimakas, niin mietin, että näillähän täytyy päästä ajamaan kilpaa ja saada vähän väriä kentälle," Suominen kertoi.

Ennakkoon tiimin ykkösnyrkit tulevat olemaan Jussi Arvaja ja Jani Salonen, jotka kummatkin lähtevät SM-sarjaan mitalin kiilto silmissään.

Jussi Arvaja.

Jussi Arvaja.

"Kävin syksyllä koittamassa useampaakin pyörää, mutta Kawasakin jälkeen ei tarvinnut kyllä miettiä, että millä ajaa. Samalla nyt kun merkki vaihtui, niin motivaatio lisääntyi uuden pyörän ja luokan myötä. Muutaman vuoden työt ovat haitanneet harjoittelua, mutta nyt olen saanut hyvän rytmin päälle myös harjoituksissa ja katsotaan mihin se kantaa viikonloppuna Keravalla," innokas Arvaja kertoi.

Jani Salonen.

Jani Salonen.

"Heti ensimmäisestä testistä lähtien on Kawasaki tuntunut tosi hyvälle ja käteen sopivalle pyörälle. Etenkin pyörän ketteryys ja moottorin luonne teki vaikutuksen heti alussa ja ajotuntien myötä on nämä tuntemukset vain voimistuneet. Jannen kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo useamman vuoden ajan iskunvaimentimien kanssa, joten tiedän, että Jannesta on korvaamaton apu pyörän säätämisen kanssa sekä lisäksi uskon, että hyviä vinkkejä tulee varmasti ajamiseen ja linjavalintoihinkin. Kaudesta on tavoitteena lähteä hakemaan SM1-luokasta mitalia ja yleiskilpailussa on tavoite ajaa 10 kärkeen," Jani Salonen kommentoi.

Aksu Keurulainen.

Aksu Keurulainen.

Salosen ja Arvajan lisäksi uudessa Kawasaki tiimissä ajavat tulevalla kaudella Aksu Keurulainen, Joonas Salonen ja Ville Jaronen. Kawasaki Racing Team Sumeko tekee ensi esiintymisensä tulevana lauantaina Keravalla. Tiimin pyörä on nähtävillä myös MP-messuilla 3.-5.2.2023 Kawasakin messuosastolla 6K50.

Joonas Salonen.

Joonas Salonen.

Ville Jaronen.

Ville Jaronen.