Jay Leno paljasti torstaina haastattelussa, kun häneltä kysyttiin, miten hän on toipunut marraskuisesta palo-onnettomuudesta, että hän on vastikään kolaroinut moottoripyörällään, ja kärsinyt siinä yhteydessä erilaisia vammoja.

– (Bensapalo) Se oli ensimmäinen onnettomuus, eikös? Sitten viime viikolla minut tökättiin pois moottoripyöräni kyydistä. Joten minulla on murtunut solisluu. Minulla on kaksi murtunutta kylkiluuta. Minulla on kaksi murtunutta polvilumpiota, Leno totesi.

- Mutta olen kunnossa, Leno väitti. – Olen okei. Ja työskentelen.

Kysyttäessä, mitä tapahtui, Leno kertoi, että onnettomuus tapahtui vain reilu viikko aiemmin, 17. tammikuuta. Kun hän oli testaamassa erästä 1940-mallin Indiania, hän huomasi vuotavan bensiinin tuoksun ja ajoi sivuun.

– Joten käännyin sivukadulle ja leikkasin parkkipaikan läpi, ja tietämättäni joku oli ripustanut köyden parkkipaikan poikki, mutta ei ollut laittanut siihen mitään merkkilippua, Leno muisteli. – Joten en nähnyt sitä ennen kuin oli liian myöhäistä. Se otti niskalenkin minusta ja boom, heitti minut pyörän selästä. Pyörä meni eteenpäin, ja tiedäthän, miten siinä käy.

Jay Leno kärsi kolmannen asteen palovammoista autotallipalossa viime marraskuussa. Mies oli ystävänsä Dave Killackeyn kanssa työskentelemässä yhden Lenon vintage-auton parissa, kun sai kasvoilleen bensiiniä, joka syttyi palamaan. Killackey veti välittömästi Lenon pois ja auttoi sammuttamaan palon.

Leno kertoi myöhemmin palon tuntuneen siltä kuin "aurinko olisi paahtanut kuumimmalla mahdollisella tavalla, mitä olet koskaan kokenut".

– En ole panikoivaa tyyppiä, mutta tiesin, että jos hengitän sisään, korvennan keuhkoni. Olin auton alla ehkä 10 sekuntia, ennen kuin Dave veti minut pois. Yhtään pidempään, ja olisin saattanut menettää silmäni.

Leno oli myös aiemmin kertonut joutuneensa palohoidon aikana viettämään päivittäin kahdeksan tuntia painekammiossa ja lisäksi hänen kasvojaan, vasenta korvaansa ja käsiään jouduttiin hieman työstämään. Hänen kätensä paloivat "aika pahasti".

Asiasta kertoi Hollywood Reporter.