Kaikkien kuljettajien ja yleisön iloksi Imatran Moottorikerho ry ilmoitti tehneensä kolmen vuoden jatkosopimuksen IRRC:n kanssa. Näin ollen suuren suosion saanut kansainvälinen katuratakilpailu ajetaan Imatralla jatkossakin. Viime vuonna Imatranajo keräsi noin 42 000 kävijää, jotka nauttivat korkealaatuisesta kilpailusta. Sekä kuljettajat että järjestelyt olivat korkealaatuisia. Tästä paras todiste on se, että järjestäjä teki positiivisen tuloksen.

Tulevana kesänä nähdään jälleen Imatranajoissa useita kilpailuluokkia

Kilpailuluokkina on mm. IRRC Superbike, IRRC Supersport, Open Superbike, Open Supersport, sivuvaunut ja classic-luokat. Imatralle odotetaan jälleen kovatasoisia kansainvälisiä ja kotimaisia katuratakuskeja kilpailemaan Imatran herruudesta.

Muutoksia Imatran moottorikerho ry:n ja Imatranajo Oy:n hallituksissa

Imatralla uskotaan jatkuvaan kehittymiseen ja tämän takia myös järjestäjäorganisaatioissa on tehty muutoksia. Kilpailun järjestäjä Imatran Moottorikerho ry (IMK) aloitti vuoden 2023 uudella hallituskokoonpanolla. Puheenjohtajana aloitti Marjaana Pakkanen, joka vastaanotti viestikapulan Martti Soljalta.

Imatranajo Oy:ssa Sami Backman aloitti hallituksen puheenjohtajana ja sai rinnalleen uutena hallituksen jäsenenä Juha Kallion.