Finlandia Hotels on tällä hetkellä kymmenen hotellin muodostama ketju, joka on levinnyt ympäri Suomen. Matkailija voi siis valita reittinsä mukavasti saman ketjun hotelleja hyödyntäen ja bonuksia keräten.

– Uutta meillä on ilmainen Finlandia Hotels Clubiin liittyminen. Tavoitteenamme on kasvavaan vapaa-ajan matkailuun panostaminen, ja se onkin tuonut tulosta, sillä viime vuonna kanta-asiakasmyynnissä oli 70 % kasvu edellisvuotiseen verrattuna. Siihen on syytä olla tyytyväinen, hotelliketjun toimitusjohtaja Kari Pauloaho iloitsee.

– Clubilaiseksi rekisteröityminen tuo välittömästi kaikki alennukset ja bonushyödyt rekisteröityjän käyttöön.

– Ketjuun on liittynyt kaksi uutta hotellia, Finlandia Hotel Pietari Kylliäinen Savonlinnasta ja pääkaupunkiseudulta Finlandia Hotel Tikkurila. Lisäksi käymme neuvotteluja kahden muun uuden hotellin kanssa, Pauloaho kertoo.

Miksi olette mukana MP-messuilla?

– Motoristit ovat hyvää asiakaskuntaa, ja meillä on jo ennestään yhteistyötä esimerkiksi Suomen Motoristit ry:n eli SMOTO:n ja Touring Finlandian kanssa. Keskustelemme myös muiden isojen kerhojen kanssa eri mahdollisuuksista, myös erilaisista spessukeiseistä.

Finlandia Hotels -ketjun 'viisas maskotti' nimettiin tammikuussa Pikkolo-pöllöksi. Mutta tiedätkö, miten pikkolo liittyy hotelliin? Pikkoloksi kutsutaan hotellipoikaa, joka auttaa mm. matkalaukkujen kantamisessa.

Finlandia Hotels -ketjun 'viisas maskotti' nimettiin tammikuussa Pikkolo-pöllöksi. Mutta tiedätkö, miten pikkolo liittyy hotelliin? Pikkoloksi kutsutaan hotellipoikaa, joka auttaa mm. matkalaukkujen kantamisessa.

Mikä sai teidät jättämään pois Clubin liittymismaksun?

– Halusimme ihmisten liittyvän entistä hanakammin kanta-asiakkaiksi, ja samalla saimme syyn kehittää heille lisää palveluja, Pauloaho kertoo. – Olemme mm. pohtimassa omia parkkipaikkoja Clubiasiakkaillemme.

Finlandia Hotels mainostaa itseään edullisena yksityisenä vaihtoehtona aidosti erilaisia palveluja arvostavalle. Ketjun hotellit ovat paikallisia ja mukavasti persoonallisia.

Aiheesta aiemmin:

Ne Mukavat Hotellit matkan varrella

Hyvän moottoripyöräreissun kruunaa motoristiystävällinen hotelli