Harley-Davidson 120-vuotisjuhlaan on enää 118 päivää, jolloin innokkaat fanit ja H-D-kuskit pääsevät juhlistamaan yritystä ja sen tuotteita Unkariin. Euroopan Harley-Davidsonin pääjuhla järjestetään 22.-25. kesäkuuta 2023, ja tarjolla pitäisi olla ainutlaatuista, monipuolista bilettämistä.

Festivaali kerää yhteen moottoripyöräilijät ja H-D-fanit ympäri maailman juhlistamaan brändin uskomatonta perinnettä, ikonisia moottoripyöriä, joita se on tuottanut viimeisen 120 vuoden aikana, sekä vilkaisemaan merkin lupaavaan tulevaisuuteen.

Itse juhlafestivaali järjestetään Puskas Areenan puistossa, kaupungin keskustassa. Tapahtumassa on neljän päivän ajan ensiluokkaista kansainvälistä livemusiikkitarjontaa. Kaikkiaan juhlissa esiintyy 50 bändiä viidellä näyttämöllä ja tiedossa on ajankohtaisia ja monivivahteisia musiikkiesityksiä.

Musiikkikattauksen kärjessä ovat australialainen rockbändi Wolfmother lauantaina 24 kesäkuuta ja Deep Purple -legenda Glenn Hughes sunnuntaina 25. päivä. Viimemainittu esittää bändin suurimpia hittejä kautta aikain.

Perjantaina, festivaalien toisena päivänä keskitytään naisartisteihin ja lavalle nousevat mm. Larkin Poe, jota liidaavat Nashvilleläissisarukset Rebecca ja Megan Lowell sekä monia Unkarin parhaita artisteja. Muita esiintyjiä ovat mm. Danko Jones, Anna & The Barbies ja Strange Kind of Women.

Musiikkitapahtumien lisäksi festivaaleilla on laaja kirjo muutakin tarjontaa; jokaiselle jotakin -periaatteella nuorista perheistä adrenaliininhimoisiin.

Festivaaliohjelma sisältää mm.:

• Moto-kulttuuria: Paljon mahdollisuuksia ajaa, prätkä-show spektaakkeleita ja hienoja sekä sisä- että ulkoilmaan sijoitettuja näyttelyitä, joissa käydään läpi Harley-Davidsonin moottoripyörien menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaa.

• Viihdettä: erityisalueita, erillisiä vyöhykkeitä, mukaan lukien Adrenaliini- ja Perhepuistot sekä tapahtumia ympäri festivaalialueen.

• Ostosmahdollisuuksia, ruokaa ja juomia: yli 200 kauppiasta – mukana myös auktorisoidut Harley-myyjät sekä yli 80 ruoka- ja juomamyyjää tarjoavat melkoisen kansainvälisen kattauksen.

• Yksi festivaalin kohokohtia on Harley-Davidson-paraati, jossa nähdään tuhansia moottoripyöriä ajamassa läpi kaupungin historiallisten muistomerkkien.

Festivaalin liput ovat jo myynnissä täällä. Saatavilla on sekä 1 että 4 päivän lippuja ja rallipaketteja, jotka sisältävät erilaisia etuja (myynnissä huhtikuun loppuun asti). Sivustolta löytyy myös opastusta majoitusvaihtoehtojen suhteen. Osallistujia neuvotaan varaamaan majoituksensa mahdollisimman nopeasti, sillä suuri osa hotelleista on jo täyteen buukattu tapahtuman ajaksi.