Päivitetyissä versioissa on uusittu värimaailma sekä laajennettuja toiminnallisia ja ergonomisia ominaisuuksia, kertoo Superbike News.

Interceptor INT 650 tulee saataville kahtena uutena mustempaan muuntuvana väriversiona eli Black Ray'nä ja Barcelona Blue'na. Vanhat suosikkiväriversiot Mark 2, Sunset Strip ja Canyon Red pysyvät valikoimassa.

Continental GT 650:stä tulee niin ikään kaksi tummaan päin kääntyvää vaihtoehtoa: Slipstream Blue ja Apex Grey. Vanhoista jäävät valikoimiin ainakin British Racing Green ja Rocker Red.

Lisäksi malleissa on aiempaa mukavampi istuin, uusi vaihdepoljin, USB-latausportti sekä uusi LED-ajovalo.

Royal Enfield Continental GT 650 Slipstream Blue.

Royal Enfield Continental GT 650 Slipstream Blue.

Mustennetuissa versioissa on musta moottori ja pakoputkisto. Nämä sopivat erinomaisesti Interceptorin ja Continental GT 650:n ulkonäköön ja pitävät katseen sen klassisissa elementeissä, kuten polttoainetankissa ja moottorissa. Malleissa on myös valualumiinivanteet ja sisärenkaattomat kumit.

– Interceptor 650 ja Continental GT 650 ovat saavuttaneet valtavasti suosiota motoristien joukossa ympäri maailman. Olemme varmoja, että tummennetut variantit valuvanteineen antavat asiakkaillemme lisää syitä ajaa näillä moottoripyörillä, kun taas uudet toiminnalliset päivitykset tuovat lisää hauskuutta ja nautittavuutta ajokokemukseen, kommentoi Royal Enfieldin pääjohtaja B. Govindarajan uutuuksia.

Mallit tullevat myyntiin Suomessakin vielä tämän kevään mittaan.