Jämsäläinen Roni Kytönen jatkoi sunnuntaina enduron Italian mestaruussarjan toisessa osakilpailussa vahvoja otteitaan ollen yleiskilpailun seitsemäs todella kovatasoisessa kisassa.

– Hyvin tuli päivä läpi tänäänkin ilman isompia virheitä. Hienoa huomata, että talvella tehdyt harjoitukset ovat osuneet kohdalleen ja tuottavat tulosta heti kauden avauskilpailussa. Pyörää on myös saatu paremmaksi tälle kaudelle ja olen todella tyytyväinen siihen tehtyihin muutoksiin, Kytönen kertoi.

Roni Kytönen. Kuva Dario Agrati.

Roni Kytönen. Kuva Dario Agrati.

Samuli Puhakaisen sunnuntai sujui sijoituksellisesti samoissa merkeissä, päätyen sijalle 25.

– Ajo oli suhteellisen tasaista koko päivän. Pyörää muuteltiin kokeilumielessä ja joissain paikoissa se toimi paremmin, mutta oli myös paikkoja, joihin muutokset eivät tuoneet toivottua parannusta. Nyt fokus harjoitteluun ja itse tiedän, mihin nyt tulee keskittyä, summasi Puhakainen aloitustaan.

Hermanni Haljala paransi menoaan lauantaista, sijoittuen sunnuntaina 31.

– Vaikka vauhti on vielä kaukana, missä sen itse toivoisin olevan, itselleni muodostui kuva, mitä pyörässä muutetaan ja miten terävyyttä ajamisessa tullaan harjoituksissa hakemaan. Oli oikea ratkaisu saada ajoa kilpailutilanteessa tähän paikkaan, pohti Haljala omaa viikonloppuaan.

 Italian mestaruussarjan seuraava osakilpailu ajetaan kahden viikon päästä Gradossa.

Samuli Puhakainen

Samuli Puhakainen

Sunnuntain tulokset:

Enduron Italian avoin mestaruussarja, Andora, 2. ajopäivä

Yleiskilpailu:
1) Brad Freeman, GBR, Beta 49.57,37 2) Andrea Verona, ITA, Gas Gas +20,25 3) Steve Holcombe, GBR, Beta +1.00,31...7) Roni Kytönen, FIN, Honda +2.04,72...25) Samuli Puhakainen, FIN, Beta +3.28,35...31) Hermanni Haljala, FIN, Beta +4.16,15