Eli mikäli käytät Cardon kypäräpuhelinjärjestelmiä, voit pian joutua maksamaan kuukausittaista kiinteää summaa sen käytöstä. PackTalk Custom on Cardon ensimmäinen tuote, johon liittyy ominaisuuksien mukaan määräytyvä kuukausimaksu. 

Cardon sivuston mukaan PackTalk Customin lähtöhinta on 279,95 euroa. Lisäominaisuudet on hinnoiteltu kolmen päivitysportaan mukaan.

PackTalk Customin perusominaisuudet – siis ne, jotka saat käyttöösi ilman erillistä kk-maksua – kuulostavat aivan asiallisilta, mutta kiinnostavia ovat maksumuurin takana olevat lisäominaisuudetkin.

Cardo Packtalk Custom.

Cardo Packtalk Customin pakkaus.

Maksulliset päivitysportaat

Silver-taso maksaa kuukaudessa 2,99 dollaria, vuosimaksu 19,99 taalaa. Se mahdollistaa musiikin jakamisen, kolmen audioprofiilin perustamisen sekä Speed Dial- eli pikavalintatoiminnon.

Kultatason hinta on 4,99 dollaria kk / 29,99 dollaria vuodessa, ja edellisen lisäksi siihen kuuluu Unversal Bluetooth Intercom, optiona Bluetooth Bridge sekä mahdollisuus yhteyteen toisen kanavan kanssa.

Platinataso maksaa kuukaudessa 6,99 dollaria, vuodessa 39,99 dollaria. Siinä tulee lisäksi puhekomennot ja Eco-toimintatapa.

Vakio-ominaisuudet:

Ilman lisämaksua PackTalk Customissa on

  • - toisen sukupolven Dynamic Mesh Communication
  • - vesitiiviysluokka IP67
  • - yhtäaikainen yhteys 15 muun kanssa, kantomatka 1,6 km
  • - 40 mm kovaääniset
  • - langaton päivitys
  • - Bluetooth 5.2.
  • - 13 tuntia puheaikaa; pikalatauksella 2 tuntai puheaikaa 20 minuutin latauksella
  • - 2 vuoden takuu.

 

Cardo Packtalk Custom.

Cardo Packtalk Customin pakkauksen sisältö.

Lisämaksusta hankittavista ominaisuuksista ja niiden tarpeellisuudesta sekä asian etiikasta voi olla montaa mieltä. Menetelmä tuntuu kuitenkin yleistyvän eri asioissa. On mielenkiintoista nähdä, miten Cardon pääkilpailija Sena tai muut alan toimijat reagoivat Cardon toimintamalliin.

Lisätietoja Cardon sivuilta

Aiheesta aiemmin:

Cardo palautti basson kypäräpuhelimiin: Packtalk Black -malli jytisee JBL:n kaiuttimien turvin

Cardo julkisti Scala Rider Q-solon, uuden yhden hengen kypäräpuhelinmallin

Cardolta uudet Bluetooth-kypäräpuhelinmallit