Cardo Systemsin tiedotteen mukaan uusi Packtalk Custom on 279,95 euron hinnallaan edullisin Mesh Communication (silmukkaverkko-, tai verkkoviestintä-) -ominaisuuden tarjoava kypäräpuhelin, mitä se on koskaan valmistanut. Mesh-ominaisuus mahdollistaa jopa 15 motoristin samanaikaisen verkottumisen.

"Olemme vastaanottaneet kuluttajakysymyksiä ja palautetta, joka paljastaa hämmennystä ja väärää tietoa siitä, että Cardo Systems on siirtymässä kuukausitilausmalliin. Tästä ei ole kysymys. Tuoteplatformimme pysyvät ankkuroituina yhteen hintaan, kun puhutaan tietyistä palveluominaisuuksista, ja se ei ole riippuvainen mistään kuukausittaisista palvelumaksuista."

"Packtalk Custom on konseptista lähtien suunniteltu tarjoamaa paketillisen perusominaisuuksia ensiluokkaisella Mesh kommunikaatio-ominaisuudella varustettuna edulliseen hintaan. Lisää premium-ominaisuuksia voidaan aktivoida lyhyeksi ajaksi – kuukaudeksi tai pidemmäksi jaksoksi, jos kuluttaja niin haluaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajalla on mahdollisuus lyhyt- tai pitkäaikaisesti päivittää puhelintaan niillä ominaisuuksilla, mitä haluaa, tarvitsematta ostaa kokonaan eri tuotetta voidakseen tehdä niin.

Näin sanottuna, puhelimen perusominaisuudet pitävät sisällään kaiken olennaisen toiminnallisuuden useimpiin käyttäjäskenaarioihin, tarvitsematta koskaan päivitystä."

Cardo Systems kertoo tarjoavansa alan laajimman tuote- ja palveluvalikoiman motoristeille, ja samalla suurimman valinnanvaran ja joustavuuden asiakkailleen.

"Ja se on koko motivaatiomme Packtalk Customin suhteen – laajentaa Mesh-verkottumisteknologian saavutettavuutta edullisempaan hintaan, ja silti säilyttää Packtalk Customin käyttäjille joustavuutta päivittää ja nauttia isosta joukosta lisäominaisuuksia, jos he haluavat ja milloin he haluavat."

Aiheesta aiemmin:

Cardo Packtalk Custom: kuukausimaksu tuo kypäräpuhelimen lisäominaisuuksia käyttöösi