Setä Samsen on oikealta nimeltään Choowong Thepkoh ja hän on 65-vuotias. Somejulkkis hänestä tuli, kun monet thaimaalaiset postasivat TikTok-videoita hänen ja hänen 11 kissansa sivuvaunumoottoripyörämatkasta Bangkokista Koratiin. Matka oli miltei 300 kilometriä pitkä ja kesti lähes viisi tuntia, kertoo Thaiger.

Choowong myy elääkseen amulettejä ja rihkamaa kirpputoreilla Bangkokissa. Lisäksi hän kerää kierrätyskelpoista tavaraa ja myy ne kierrätyskeskuksiin. 

Henkilöt, jotka rakastavat kissoja, tukevat häntä antamalla hänen kissoilleen kissanruokaa, leluja ja muuta olennaista. Facebookissa suosittu kissasivusto Kingdom of Tigers järjesti hänelle rahankeräyksen, jotta mies sai hankittua itselleen sivuvaunumoottoripyörän, jolla voi matkustaa markkinoille kissojensa kanssa.

Koratiin Choowong saapui pari päivää sitten. Siellä hänen tarkoituksenaan oli myydä tavaraa vuotuisessa kirpputoritapahtumassa, jota ei ole järjestetty kolmeen vuoteen koronapandemian vuoksi. Hän myös kaipasi kotiseudulleen Koratiin, josta oli lähtenyt 26 vuotta sitten ja halusi vierailla synnyinkodissaan kissojensa kanssa.

Choowongilla oli aikanaan pieni rakennusalan yritys, joka meni konkurssiin vuoden 1997 taloudellisen kriisin myötä. Koska ei enää kestänyt kuunnella naapureidensa ja ystäviensä syytöksiä, hän muutti Bangkokiin, eikä enää pitänyt yhteyttä perheeseensä. Hän pysytteli Bangkokissa ja myi mitä tahansa saadakseen ruokaa itselleen ja kissoilleen.

Kaikki Choowongin kissat ovat kulkukissoja. Hän otti ne huostaansa, antoi niille nimet ja kulkee kaikkialle yhdessä niiden kanssa. Kissojen nimet ovat: Thong Kwak, Thong Ek, Thong K, Thong Daeng, Thong Kam, Thong Heng, Thong Pradab, Si Nuan, Si Som, Si Suay ja Si Baitong.

Choowong kertoi televisiolle antamassaan haastattelunsa rakastavansa kissojaan ja hoitavansa ne luonaan niiden luontaiseen loppuun asti. Kerran yhtä hänen kissoistaan oli yritetty ostaa, mutta mies ei uskaltanut tehdä kauppaa, koska pelkäsi, että uusi omistaja kyllästyisi hoitamaan kissaa ja se joutuisi palaamaan kadulle.

Lisää kuvia löydät Kingdom of Tigerin Facebook-sivulta täältä.

Aiheesta aiemmin:

Päivän video: Kissa moottoripyörän kyydissä - voiko söpömpää olla?

Moottoripyörä kidnappasi kissan viikoksi - vapautettiin ilman lunnaita

Päivän video: maailman coolein kissa skootterin kyydissä