Rico Salmela no 27 Portimaossa.

Morjesta

Kisakausi aloitettu Red Bull MotoGP Rookies Cupissa Portimaon radalla. Viikkoa aikaisemmin ajetuissa testeissä jo sain hyvän tuntuman pyörään ja rataan.

Kisaviikonloppuna vapaissa harjoituksissa oli vähän tuntuma hakusessa, mutta onneksi sekin korjaantui aika-ajoihin ja sain ajettua kuudennen ruudun itselleni.

Lauantain kisassa sain hyvän startin ja nousin eka mutkaan kolmanneksi. Hetken päästä muutama kaveri pääsi ohi, ja niiden kanssa sitten taisteltiinkin kisan loppupuolelle, kunnes pääsin irtaantumaan ja jahtaamaan kärkikaksikkoa. Sainkin heitä kiinni, mutta kierrokset loppui kesken tästä kisasta tuloksena P3.

Rico Salmela no 27 Portimaossa. Lauantain kisassa hienosti podiumilla.

Lauantain kisassa hienosti podiumilla.

Sunnuntain kisa ajettiin viimevuodesta poiketen jo ennen yhdeksää aamulla. Se oli hiukan mukavampaa, kun ei tarvinnut odotella koko päivää.

Startti meni edellisen kisan mukaan; kolmanneksi ekaan mutkaan. Tässä olikin vähän isompi kärkiryhmä. Siinä taistelin koko kisan 1-8 sijoilla. Maalissa tiukan vääntämisen jälkeen P5 vain 0.1 sekuntia voittajan perässä lipulla.

Muutamia hyviä juttuja jäi taskuun mitä parannella ja kehittää ennen seuraavaa kisaa joka ajetaan 29-30.4 Jerezissä.

Sieltä sitten lisää uutisia.

Terveisin,
Rico

Aiheesta aiemmin:

Rico Salmelan blogi: Red Bull MotoGP Rookies Cup testit takana – kisakausi alkaa viikon kuluttua

Rico Salmelan blogi: kausi 2022 hienosti päätökseen Valenciassa