Zeron ja Integrated Micro-Electronicsin (IMI) sopimuksen mukaan IMI kokoaa sekä Zeron moottoripyöriä että moottoripyörien osakokonaisuuksia tehtaallaan Lagunassa, Filippiineillä. Työ tehdään yhdessä Zeron Scotts Valleyn tuotantolaitosten kanssa. IMI:n kokoamia tuotteita viedään Zeron asiakkaille globaalisti, mutta ensisijaisesti fokus on Euroopan ja Aasian markkinoilla.

Työssä tarvitaan sekä moottoripyörien kokoamisen että elektroniikkakokonaisuuksien kasaamisen osaamista, ja osoittautui, että IMI oli sopivin sellainen partneri, jolta molempien puolien tekeminen sujuu. Lisäksi IMI:n emoyhtiö Ayala Corporation on ottanut isoja askeleita kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan. AC:n ja Zeron yhteistyön odotetaan jatkossa tuovan lisäsynergioita.

Zeron osalta kyse on tuotannon kasvattamisesta ja uusien maantieteellisten alueiden valtaamisesta sen sähkömoottoripyörille.

– Olemme innoissamme kumppanuudesta IMI:n kanssa ja siitä, että tuomme heidän osaamisensa elektroniikkavalmistuksesta ja moottoripyörien kokoonpanosta Zeron moottoripyöriin, totesi Zero Motorcyclesin pääjohtaja Sam Paschel. – Tämä yhteistyö on mullistavaa Zero Motorcyclesin toiminnalle. Valmistuksemme laajentaminen uudelle alueelle mahdollistaa sen, että Zero lisää tuotantoaan vastatakseen nopeasti kasvavaan kysyntään sekä parantaa asiakastoimituksia ja -tyytyväisyyttä vauhdilla kasvavilla EV-markkinoilla.

Massatuotannon on suunniteltu alkavan Filippiineillä jo vuoden 2023 toisella puoliskolla. IMIn kokoamisosaamisen lisäksi se myös pyrkii tuottamaan osan pyörän komponenteista paikallisesti.

IMIn tuotantolaitokset Lagunassa Filippiineillä esittävät merkittävää osaa Zeron laajentumissuunnitelmissa globaaleille markkinoille ja samalla tukevat yrityksen tavoitteita pienentää hiilijalanjälkeään sekä siirtymällä kestävän kehityksen kuljetuksiin samalla kun se pyrkii kasvattamaan markkinaosuuttaan. 

Lisää aiheesta täällä.

Aiheesta aiemmin:

Mies hankki sähkömoottoripyörän, ajoi sillä vuoden ja palasi hyvin erikoisen syyn vuoksi bensapyörään

Motouutiset koeajaa: Zero SR/F – mitä annettavaa on sähkömoottoripyörällä?

Zero julkisti uuden täyssähköisen adventuremallin, DSR/X:n.

Päivän video: Tämä uskalikko lähti kiertämään maapalloa Zero SR/F sähkömoottoripyörällä

Amerikkalaisen Zero Motorcyclesin liikemerkki.

Amerikkalaisen Zero Motorcyclesin liikemerkki.