Continental julkisti langattoman latausasemansa Kölnin Intermot -moottoripyörämessuilla. Langattomalla latauksella varmistetaan, ettei näkösällä ole yhtään vaarallista takertuvaa kaapelia lähimaillakaan. Motoristi voivat vain yksinkertaisesti asettaa puhelimensa latauslaatikkoon, joka on integroitu heidän moottoripyöräänsä. Laatikko suojaa puhelinta tärinöiltä ja säältä ja lataa sitä jatkuvasti.

Tulevaisuudessa Continental suunnittelee integroivansa lähiyhteyden (NFC) langattomaan lataukseen, sallien täten Bluetooth-yhteyden moottoripyörän elektroniikkaan.

Olennaista asiassa kuitenkin on, että uudet ominaisuudet eivät millään tavalla häiritse kuljettajia heidän ajossaan.

Koska nykyiten älypuhelinten akku tyhjenee nopeasti, niin langaton lataus yleistyy koko ajan. Continentalin langaton latausjärjestelmä toimii Wireless Power Consortiumin (WOC) Qi-standardin mukaisesti. Continental uskoo järjestelmän sopivan ideaalisti eri laitteisiin.

Monet älypuhelimet pystytään rakentamaan Qi-standaria varten yhteensopiviksi vain vaihtamalla niiden takakansi, kuten Samsung Galaxy S5, S4 ja S3, LG G2, Nokia Lumia 1020, 925, 820 ja 720, tai varustamalla ne Qi-yhteensopivalla kotelolla. Sellaisia ovat esimerkiksi Applen iPhonet 5, 4S ja 4. Osa puhelimista tukee suoraan Qi-standardia kuten  Nokia Lumia 1520, 930 ja 920, Google Nexus 5 ja 4, sekä LG Optimus G Pro.