– Hieman näytti maaliskuun lopussa kovien lumipyryjen aikaan että noinkohan kevät saapuu Savon perukoille lainkaan, mutta niin vaan tänäkin vuonna saadaan ilolla avata maksuton MP-parkki suoraan näyttelyn käyntioven eteen. Toki Kuopio-Hallin parkkipaikalla on maksuton parkki myös nelipyöräisillä tuleville näyttelyvieraille, sanailee näyttelyn järjestävän Kuopion Moottoripyöräclubin, KMC:n puheenjohtaja Pentti Koistinen.

Koistinen kertoo, että näytteilleasettajia ja näyttelypyöriä Kuopio-Halliin tulee todella mukavasti. Ennätysmäärä.

– Todella hyvin on saatu paikkoja myytyä. Pyöriä ja näytteilleasettajia tulee esille kattavasti laidasta laitaan. Komea näyttely siitä tulee. Yritykset ovat olleet reippain mielin lähdössä esittelemään tuotevalikoimaansa, haastavista taloudellisista ajoista huolimatta.

Kuopion MP-näyttelyssä on perinteisesti järjestetty maamme kovimpien stunt-kuskien voimin näytöksiä useamman kerran viikonlopun aikana. Tänä vuonna stunt-showsta vastaa Eero Syrjänen tiimeineen. 

Syrjäsen porukan kalustoon kuuluu perinteisen 600-kuutioisen stuntpyörän ja supermoton lisäksi myös mopoluokan kalustoa mm. Suzuki PV, joten show tulee olemaan mielenkiintoinen. Eero tiimeineen esiintyy näyttelyn piha-alueelle rakennetulla stunt-alueella lauantaina kolme ja sunnuntaina kaksi kertaa.

Eeron taitoja voi käydä ennakkoon katsomassa vaikka Instassa @eerosyrjanen tai Youtubessa https://www.youtube.com/@EeroSyrjanen

Eero Syrjänen ja PV-Suzuki.

Eero Syrjänen ja PV-Suzuki.

Musisoinnista näyttelyssä huolehtii Boyar. Vuonna 2021 Kuopio Rockissa ensikosketuksen festarimaailmaan tehnyt paikallinen bändi esiintyy näyttelyssä kahden päivän aikana yhteensä viisi kertaa.

Kuopion MP-näyttely on perinteisesti vetänyt yleisöä 3700-4500. KMC:lle näyttely on iso operaatio, sillä omia vapaaehtoisia näyttelyssä on töissä runsaat sata.

– Kannattaa muistaa Kuopion Mp-näyttelyn ainutlaatuinen aidon motoristitapaamisen tunnelma ja KMC:n hyvin toteuttamat järjestelyt. Ne on parasta tulla kokemaan paikan päällä, päättää Koistinen.

Kuopion Mp-näyttely toteutetaan Kuopio-Hallissa ensi viikonloppuna, 22.-23.4.2023. Osoite on Opistotie 4, 70200 Kuopio.

Näyttely on avoinna lauantaina kello 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Liput ovelta: Yli 18-vuotiaat 15€, alle 18-vuotiaat 10€ ja alle 7-vuotiaat veloituksetta. Liput ennakkoon edullisemmin Tiketistä: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/88666

Lisätietoja näyttelystä Kuopion Moottoripyöräclubin sivustolta täältä tai Facebook-sivulta täältä.

Kuva Kuopion Mp-näyttelyn ovien avaamisesta vuonna 2018. Sutinaa on luvassa tänä vuonnakin.

Kuva Kuopion Mp-näyttelyn ovien avaamisesta vuonna 2018. Sutinaa on luvassa tänä vuonnakin.