Tavaramerkkihakemukset “Bantam”, “Lightning,” ja “Thunderbolt" -tuotemerkeistä on jätetty ainakin Yhdysvaltain, Australian ja Uuden Seelannin markkinoille.

Jos tavaramerkit myönnetään, niin niitä hyödynnetään tulevissa BSA:n malleissa. Nyt jätetyt tavaramerkkihakemukset koskevat brändin sodanjälkeisen ajan huippumalleja, kertoo Webbikeworld.

Aivan hiljan selvisi, että Triumph puolestaan on jättänyt tavaramerkkihakemukset “Hurricane,” “Adventurer,” ja “Street Tracker" -mallinimistä. Nykyään yritykset eivät pysty suojaamaan tavaramerkkejään, mikäli eivät aio käyttää niitä lähitulevaisuudessa. Se tarkoittaa sitä, että mikäli ne haluavat hyödyntää merkkisuojaa, niiden on jollakin aikavälillä julkistettava niitä käyttävät mallit. Eli kovin montaa vuotta noita malleja tuskin joudumme odottamaan.

Oman aikansa vienee, ennen kuin BSA palaa merkkinä Suomen markkinoille, mutta sillä on ainakin iso olkapää, mihin nojata, sillä sen nykyinen omistaja on Mahindra & Mahindra -niminen intialainen monialayritys.

Aiheesta aiemmin:

Tässä ensimmäinen uusi malli brittivalmistajalta vuosikymmeniin: BSA Gold Star 2022!

BSA julkisti 650 cc yksipyttyisen Scramblerin – tavoitteena kisa Royal Enfieldin kanssa

Legendaarisen brittibrändin oikeudet ovat Intiassa – tekeekö maailman nopein moottoripyörä paluun?