Koeajajien rekisteröinti on nyt avattu ja koeajossa olevien moottoripyörien malleja aletaan julkaisemaan tapahtuman verkkosivuilla. Koeajoon on tulossa odotettuja uutuuksia muun muassa KTM:ltä 1290 Super DUKE R EVO ja 790 DUKE, Hondalta CB750 Hornet ja XL750 Transalp, Husqvarnalta Svartpilen 401, Norden 901 ja Norden 901 Expedition sekä Yamahalta MT-09, MT-10 SP ja Ténéré 700. Koeajopäivillä pääsee koeajamaan myös sähköavusteisia polkupyöriä. Koeajossa on Yamahan edustamat CrossCore RC, MORO 07 ja Wabash RT.

”Kerromme MP-messujen somekanavissa toukokuun aikana, mitkä moottoripyörämallit ovat koeajossa ja millä paikkakunnilla, joten kannattaa seurata MP-messujen some-kanavia facebookissa ja instassa”, kehottaa tapahtuman järjestämisestä vastaava Niko Kantola Helsingin Messukeskuksesta. ”Rekisteröitymällä ennakkoon koeajajaksi saat koeajajanumeron, jolla voit paikanpäällä varata koeajoon moottoripyöriä. Ennakkoon rekisteröityminen nopeuttaa toimintaa tapahtumapaikalla.”

Koeajot alkavat klo 12 ja päättyvät klo 18. Koeajajaksi voi rekisteröityä etukäteen tapahtuman verkkosivulla tai paikan päällä. Moottoripyörät varataan tapahtumapaikalta. Koeajot suuntaavat liikenteen sekaan ja kestävät noin 20 minuuttia. Koeajajilla pitää olla omat ajovarusteet. Vuosittain koeajopäivissä ajetaan tuhansia koeajoja. Tapahtuma tuo moottoripyöräilyn esille paikkakuntien liikenteessä, jossa korostetusti näkyvät uudet moottoripyörät. Koeajopäivät tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden vertailla erilaisia moottoripyöriä, koeajaa niitä ja löytää itselleen parhaiten sopivan. Motokuume nousee Moottoripyörien suurilla koeajopäivillä.

Koeajettavat moottoripyörämallit (päivittyvät sivuille) ja rekisteröityminen: www.koeajopaiva.com

Koeajopaikat:

5.6. Ouluhalli
6.6. Jyväskylän Messukeskus
7.6. Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus
8.6. Turun Messukeskus
9.6. Helsingin Messukeskus

Helsingin Messukeskus järjestää Moottoripyörien suuret koeajopäivät yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Kiertue järjestetään nyt kuudetta kertaa. Perjantaina 9.6. on myös valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä.