Lauantain kisalähtö:

Lähdin kisaan nelospaikalta. Lähtö ei onnistunut täydellisesti, vaan takaa pääsi vitospaikalta kuski ohi, jonka ohitin kuitenkin seuraavan kierroksen alussa. Kolmospaikalla ajava kuski pääsi tämän aikana karkuun ja kärki myös oli sen verran kaukana että siinä kohtaa ei ollut mahdollisuuksia kärkikahinoihin.

Ikävä kyllä tallikaveri Kesti kaatui ykköspaikalta kisan loppupuolella, niin sijoitukseni oli näin kolmas.

Sunnuntain kisalähtö:

Sunnuntain kisaan lähdin nelospaikalta, kolmospaikka oli tyhjä. Startti ei onnistunut täysin ja kilpakumppani pääsi kuittaamaan hetkeksi kolmospaikan mutta nousin samalla kierroksella vielä kolmanneksi. Pysyin useamman kierroksen kärkiporukassa kunnes kisa keskeyttiin kierroksella seitsemän punalipulla.

Rasmus Nurmi kisakauden avauksessa Alastarolla.

Rasmus Nurmi kisakauden avauksessa Alastarolla.

Uusintastartti ja viisi kierrosta:

Lähdin kolmospaikalta kisaan, lähtö onnistui todella hyvin ja ensimmäisessä mutkassa otin kakkospaikan. Loppu kisa oli tiukkaa vääntöä Lehtirannan kanssa ja podiumilla olin 2, puolentoista sekunnin erolla.

Viikonloppu oli loppujen lopuksi positiivinen, lauantai oli vähän vaikea, enkä ollut tyytyväinen kulkuun, mutta sunnuntaina vauhti löytyi. Nyt treeniä ennen seuraavaa kisaa, kausi jatkuu kuukauden päästä Motoparkissa.

***

Kauden aloitus meni aika hyvin, vaikka lauantai ei mennyt ihan nappiin. Sijoitukset viikonlopulta ok, mutta vauhtia haetaan vielä lisää. Seuraavissa kisoissa Motoparkissa on toivottavasti enemmän kavereita kärkikahinoissa niin saadaan kovat skabat keskenään.

Tavoitteet

Tavoitteena on päästä joka kisassa podiumille ja koko kauden tavoitteena on sijoittua kolmen parhaan joukkoon. Tulevaisuuden tavoitteena MM-sarja SBK Next Generation-luokka.

Ystävällisin terveisin

Rasmus Nurmi

***

Sastamalan Suodenniemeltä kotoisin oleva 18-vuotias Rasmus Nurmi ajaa Kallio Racing junior Teamissä Superstock 600 -luokassa. Tämä kausi on kymmenes kausi harrastuksen parissa. Aikaisemmat luokat ovat olleet Minimoto, MiniGP, SSP300. Superstock 600 -luokassa tämä kausi on nyt toinen. Saavutuksia on tullut, mm. vuonna 2016 Minimoto Junior B 2., 2018 MiniGP Suomen Cup 2., 2020 SSP300 Suomen Cup 1., 2021 SSP300 Suomen Cup 2.

Rasmus Nurmi kisakauden avauksessa Alastarolla.

Rasmus Nurmi kisakauden avauksessa Alastarolla.