On oma juttunsa nähdä elokuvateatterissa Tom Cruise uhmaamassa kaikkia fysiikan lakeja ja tervettä järkeä Mission: Impossible -elokuvasarjan stunt-kohtauksissa, mutta kokonaan toista luokkaa on nähdä näyttelijä henkilökohtaisesti vierestä tekemässä stunttejaan.

Vanessa Kirby, joka uusii roolinsa "Valkoisena Leskenä" elokuvassa Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, kertoo olleensa mukana kuvauksissa, kun Cruise hyppäsi moottoripyörällä kalliolta tyhjän päälle ja liiti sitten laskuvarjolla turvaan Norjassa elokuvasarjan kahdeksannessa osassa.

– Hän teki sen monta kertaa päivän aikana, Kirby kertoo. – Hän teki sen peräkkäin ja toistaen, että pystyttäisiin tallentamaan kaikki eri kuvakulmat ja puolet kohtauksesta.

Tom Cruise, vaarallisin ja hurjin mp-stuntti koskaan.

Tom Cruise, vaarallisin ja hurjin mp-stuntti koskaan.

Mikäli Cruise oli hermostunut, hän ei todellakaan näyttänyt sitä

– Hän vain oli niin tyyni, Kirby sanoo. – Hän ei tuntenut lainkaan pelkoa. Hänestä se oli innostavaa. Tuon kaltainen usko elokuvaan, ja mitä voi saavuttaa, ja hänen intohimonsa siihen on niin inspiroivaa. Hän tavallaan uskoo voivansa tehdä mahdottoman, ja sitten hän tekee sen. Rakastan olla osana elokuvasarjaa.

Dead Reckoning Part One tulee teattereihin 14. heinäkuuta. Odotamme mielenkiinnolla.

Ohjaajana toimii Christopher McQuarrie, ja näyttelijöinä on tuttuja henkilöitä, kuten Kirby, Simon Pegg, Rebecca Ferguson ja Ving Rhames Cruisen lisäksi.

Asiasta kertoi Yahoo

Aiheesta aiemmin:

Päivän video: Tom Cruisen prätkästuntti ensi kesän Mission Impossiblessa on todella kuolemaa uhmaava