– Aamu oli vaikea. Ensimmäisellä endurolla tein pari melko isoa virhettä ja kävin nenällään sellaisessa kurakossakin, mutta sen jälkeen sain ihan hyvin oman ajon kulkemaan ja kaksi viimeistä endurotestiä tuli jo ihan hyvin. Huomenna lähdetään parantamaan, Peetu Juupaluoma kertoi.

Niko Puotsaari.

Niko Puotsaari.

Eilen illalla supertestillä räväyttänyt Niko Puotsaari jatkoi tänään hyviä otteita, mutta muutama kaatuminen päivänä aikana tiputti salolaisen Youth-luokassa yhdeksänneksi.

– Lähti ihan hyvin kulkemaan, mutta ensimmäisellä endurotestillä vedin melko isot lipat sellaisella tiepohjalla ja sitten toisella endurotestillä kaaduin kallionousussa, mihin jäin sitten vielä jumiin hetkeksi. Huomiselta, kun jätetään nuo kaatumiset pois, niin tuloksen pitäisi olla ihan hyvä, Puotsaari kertoi.

Viivi Mäkinen ajoi tänään uransa ensimmäisen MM-osakilpailun tänään ja oli naisten luokassa 13.

– Olen positiivisesti yllättynyt omaan suoritukseen ja siihen, miten jaksoin. Olin varautunut paljon pahempaan ja hieman pelkäsin, että miten jaksan ajaa päivän läpi ja kuinka pysyn aikataulussa, mutta hyvin meni. Viimeisellä endurotestillä kyllä huomasi jo, että väsy alkaa painaa, mutta nyt katseet kohti sunnuntaita, ja lähdetään parantamaan sitten erikoiskoeaikoja, Mäkinen kertoi.

Viivi Mäkinen.

Viivi Mäkinen.

Tänään Heinolassa jaetaan viikonlopun toiset MM-pisteet ja päivä pyörähtää käyntiin kello yhdeksän. Livetuloksia voi seurata täältä.