Ahlbom ajoi Bielefeldin ruoho-ovaalilla hyvän kilpailun. Neljästä alkuerästä Forssan Moottoriseuraa edustava kuljettaja ajoi kymmenen pistettä ja pystyi kukistamaan kovia tekijöitä. Ahlbomin selkänumeroa joutuivat katsomaan sekä vuoden -20 maailmanmestari Saksan Lukas Fienhage että -21 mestari Hollannin Romano Hummel. 10 pisteellä Ahlbom selvitti tiensä B-finaaliin.

B-finaalissa Ahlbom joutui starttaamaan sisäradalta. Sisärata oli kilpailun huonoin lähtöpaikka, eikä se tehnyt poikkeusta suomalaisenkaan kohdalla. Ahlbom jäi erässä viimeiseksi, mutta selvisi jatkoon varamieheksi EM-finaaliin.

- Ihan hyvä kisa oli. Alkuerät meni hyvin. Kisa oli startti ja ekapääpainotteinen. Jos siellä ei päässy kärkeen vaan jäi ruuhkaan, niin mahdollisuudet katosi. Rataa ei voinut kastella, joten pöly oli kärkikuskien takana melkoinen, kommentoi Alhbom.

- Viimeisenä kuskina kun finaaliin pääsin, niin jouduin sisäradalle. Sieltä ei päässyt tarpeeksi hyvin liikkeelle ja jäin pussiin, niin se finaali oli siinä, jatkaa Ahlbom.

Tulokset:

1. Chris Harris Iso-Britannia
2. Romano Hummel, Hollanti
3. Jannick de Jong, Hollanti
4. Steven Labouyrie, Ranska
5. Jacob Bukhave, Tanska
6. Mika Meijer, Hollanti
7. Lukas Fienhage, Saksa
8. Josef Franc, Tsekki
9. Stephan Katt, Saksa
10. Henri Ahlbom, Suomi 10+0 (2,3,3,2+0)
11. William Kruit, Hollanti
12. Gabriel Dubernard, Ranska
13. Jörg Tebbe, Saksa
14. Marcel Dachs, Saksa
15. Paul Cooper, Iso-Britannia
16. Gareth Hickmott, Iso-Britannia
17. Jens Benneker, Saksa
18. David Pfeffer, Saksa
19. Chad Wirtzfeld, Iso-Britannia
20. Thomas Valladon, Ranska