Mansaaren kisaorganisaation tiedotteen mukaan espanjalainen 46-vuotias Raul Torras Martinez menehtyi ensimmäisen Supertwin-kisan viimeisellä kierroksella sattuneen onnettomuuden vuoksi.

Raul oli osallistumassa jo viidensiin Mansaaren ajoihinsa, ja oli juuri aiemmin päivällä tehnyt kierrosennätyksensä, ajanut radan läpi yli 125 mailin, 201 km/h keskituntinopeudella sekä varmistanut paikkansa 20 parhaan joukossa Superstock-kisassa.

"Raul oli suosittu varikkoperheen jäsen, hänen hymynsä oli tarttuva ja hänen rakkautensa TT-kisaa ja road racingia kohtaan oli ilmeistä jokaiselle, joka oli tarpeeksi onnekas tavatakseen hänet."

Kun häneltä kysyttiin, mitkä hänen kunnianhimoisimmat tavoitteensa rr:ssä olivat, hän totesi: 'pitää hauskaa pyörän kanssa ja pystyä kamppailemaan Top20-sijoituksista TT-kisassa 1000-kuutioisten luokassa'. Tällä matkallaan hänestä ehti tulla nopein espanjalainen, joka on koskaan ajanut läpi TT-kisareitin.

"Kilpaa-ajaminen oli Raulin elämä, ja sellaisen intohimoisen ja eloisan herrasmiehen menetys tuntuu syvällä koko TT-kisojen yhteisössä".

Kisaorganisaatio esitti samalla sydämellisimmät surunvalittelunsa Raulin perheelle, rakkaille ja ystäville.

TT-kisojen lisäksi Raul oli säännöllisesti kisaamassa mm. North West 200 -kisassa ja oli ollut mukana myös Ulsterin  ja Macaun GP-kisoissa.

Martinez oli vuodesta 1907 lähtien ajetun kisan 267 kuolonuhri.