Kuvakisamme ajatuksena on paitsi juhlistaa moottoripyöräilyä ja Prätkällä töihin -päivää, myös luoda yhteinen katsaus siihen, millaisilla moottoripyörillä suomalaiset motoristit ajavat. Jokaiselle omistajalleen juuri hänen moottoripyöränsä on se paras, miksi et siis näyttäisi, millä ajat, ja aina voit myös kertoa, miksi ajat juuri tällaisella pyörällä? 

Ajoneuvon koolla ei ole väliä, se voi olla myös mopo tai skootteri.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset: ota meille huomenna perjantaina 9. kesäkuuta kuva itsestäsi ja / tai prätkästäsi. Töihin meno ei ole pakollista, osa meistä voi olla työttömiä, lomalla, eläkkeellä tai koulussa.

Voittajakuvat arvotaan samalla kun palkinnotkin, joten kaikki kuvat osallistuvat kisaan.

Vaakakuva on suositeltava, sillä se toimii parhaiten Internet-lehdessä.

Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen: toimitus@motouutiset.fi. Muista liittää mukaan yhteystietosi. Emme säilö niitä sen pidempään, kuin kilpailun arvontaan ja voittajille tiedottamiseen tarvittamiseen.

Kuvia voi lähettää sunnuntaihin 11. kesäkuuta asti.

Rakennamme kuvista toivottavasti Suomen suurimman kuvagallerian, jossa kaikki meille lähetetyt kuvat ovat nähtävillä.

Voittajien kesken arvotaan kaksi Hanxin lahjakorttia arvoiltaan 100 ja 50 euroa, yksi Motouutisten fleece arvoltaan 75 euroa sekä kaksi Motouutisten t-paitaa arvoltaan 35 euroa kappale.

Jutun otsikkokuvana viime vuoden kuvakisan voittajan, Mikan, Kolumbiassa ottama kuva.

Hanxin logo.

Hanx.

Aiheesta aiemmin:

Osallistu Prätkällä Töihin 2022 kuvakisaan: laita perjantaina 3.6. kuvasi meille, rakennamme Suomen suurimman kuvagallerian

Motouutisten Prätkällä Töihin -kuvakisan voittajat selvillä