Petrol Circuksessa ylistetään taas suomalaista moottoripyörärakentamista ja näyttelyssä on vain suomalaisten rakentamia moottoripyöriä. Ilmoittautuminen näyttelyyn on alkanut ja se jatkuu vuoden loppuun asti. Luokkia näyttelyssä on neljä: custom, street, classic ja open class.

Näyttelyssä pyöriä äänestää tuomaristo, rakentajat ja yleisö. Näyttelyssä palkitaan rahapalkinnoilla (500 e, 300 e ja 200 e) ja pokaaleilla kolme luokkansa parasta pyörää. Tuomaristo valitsee Tuomariston valinta –voittajan (500 e) ja rakentajat äänestävät Näyttelyn parhaan pyörän (1000 e). Nämä voittajat ja sijoittuneet julkaistaan jo lauantaina 31.1. Yleisöäänestyksen voittaja saa pokaalin sunnuntaina 1.2.

– Petrol Circuksen vahvuus on monipuolisuus. Esillä on Amerikan herkkujen lisäksi moottoripyöriä laidasta laitaan, mopoista viimeistä piirtoa myöten hiottuihin näyttelyharrikoihin, kertoo näyttelyn nyt toista kertaa kokoava Jarno ”Japi” Åström. Hommia hän tekee nyt yhtä vuotta viisaampana.

– Nyt on helpompi aloittaa näyttelyn rakentaminen, kun on yksi tapahtuma takanapäin. Selkeästi tietää, mitä asioita kannattaa kehittää. Tavoitteena on tietysti järjestää Suomen monipuolisin ja makein rakennettujen pyörien näyttely, mutta myös löytää uusia harrastajia sekä moottoripyörärakentamisen pariin että myös moottoripyöräilijöiksi. Intoa tapahtuman kehittämiseen löytyy ja paljon, kuvailee Japi fiiliksiään.

MP 15 Moottoripyöränäyttely järjestetään 30.1. - 1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman yhteydessä on rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show. MP-messut on avoinna pe 30.1. klo 10-20, la 31.1. klo 9-18 ja su 1.2. klo 10-17. Messukeskus järjestää MP-messut Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

Lisätietoja Petrol Circus Custom Bike Show’sta: Jarno "Japi" Åström, puh. 040 507 7097, japi@corsenero.fi  lmoittautuminen näyttelyyn petrol.circus@pp.inet.fi