– Lähdöt olivat jälleen kerran surkeat, mutta onnistuin taas nousemaan takaa voittoon. Ensimmäisessä erässä ajo oli hyvää, mutta jostain syystä selkäni vähän jumitti toisessa erässä. Meinasin myös kaatua pahasti kahteen kertaan, kun osuin isoon maakiveen radalla, Haavisto kertoi.

Teemu Makkonen.

Teemu Makkonen.

Teemu Makkonen ajoi sunnuntaina eräsijat seitsemän ja seitsemän ollen yhteistuloksissa seitsemäs.

– Aika-ajoista ajo lähti rullaamaan hyvin. Ekassa erässä otin holeshotit ja sain hyvän rytmin päälle. Viimeisellä kierroksella kuitenkin kaaduin jarruhyppyrissä ja kuudes sija vaihtui seitsemänneksi. Toisessa erässä lähtö oli ihan ok, mutta sen verran alaselkä oli kipeä, etten pahemmin voinut puristaa erässä. Kokonaisuudessaan totaalin seiska. Nyt on kuukauden tauko ennen Karkkilaa, niin jatketaan tekemistä ja koitetaan parantaa jatkossa, Teemu Makkonen kommentoi.

Eliel Lehtinen.

Eliel Lehtinen.

Eliel Lehtinen ajoi hienon kilpailun MX2-luokassa ollen aamun aika-ajossa kolmas ja ajaen eräsijat viisi ja neljä ollen yhteistuloksissa neljäs. Molemmissa erissä KTM-kuljettaja kävi kovaa taistelua kärkisijoista koko erän ajan.

– Tänään ajoin kauden parhaan aika-ajon ja kaksi ehjää kisaerää. Annoin kaikkeni ja pitää olla tyytyväinen päivään, Eliel Lehtinen kommentoi.

Joona Kukkonen.

Joona Kukkonen.

Joona Kukkosella kahden päivän kilpailurupeama tuntui jo vähän kehossakin. Nuorukainen ajoi tänään eräsijat 10. ja 12. ollen yhteistuloksissa sijalla 11.

– Aika rankkaa oli kaksi päivää ajaa kisaa. Aika-ajoissa ei tullut kovin puhdasta kierrosta, joten puomipaikka 11. Ekassa erässä otin huonon lähdön, mutta ajoon olin tyytyväinen ja se riitti 10 sijalle. Toisessa erässä ihan hyvä lähtö, mutta ekalla kierroksella menin nurin kisakaverin kanssa ja pyörät jäivät vähän solmuun. Siitä vain koitin saada vauhdin pysymään, joten maalissa olin 12. eikä siihen nyt aivan tyytyväinen voi olla, mutta jos se onnistuminenkin sieltä vielä tulisi, Joona Kukkonen kommentoi.