Näin suurta, 3/4-kokoista Harley-Davidson-näköisveistosta ei ole aiemmin tehty, ja hankkeeseen tarvitaan yli 900 kg lasia, erikoistyökoneita ja tiloja. Taiteilija Shannon Connor Castle kertoo, että 29 000 dollarin joukkorahoitustavoitteen tarkoituksena on kattaa vain peruskustannukset. Tätä kirjoitettaessa 15. lokakuuta rahaa oli kasassa 3316 dollaria, mutta onneksi kampanja-aikaa on jäljellä vielä 30 päivää, se päättyy vasta 15.11. Rahoitus ei ainakaan ole kiinni minimisumman suuruudesta, sillä jo taalalla pääsee mukaan. 

Vuonna 2002 Shannon teki tilaustyönä eräälle mp-kauppiaalle. Työn suuruus hermostutti häntä, mutta hän myös tajusi, että jos hän pystyy tekemään pikkutarkan näköisveistoksen Harrikasta, hän pystyy tekemään lasista mitä tahansa. 

Työn tekeminen valmsiteluineen kesti vuosia, koska hän tutki oikeaa Harleytä, analysoi niitä ja ja teki luonnoksia ja muistiinpanoja eri osista sekä tietenkin valokuvasi niitä. Kun hän lopulta sai veistoksensa valmiiksi, niin siitä oli juttu Easy Rider Magazinessa, jossa sitä ylistettiin estottomasti.

Lopulta veistos kuitenkin alkoi murtua tukipisteistään, paino oli niille kohdin liian suuri. 

2005 lähtien Castle on suuntautunut enemmän yksityiskohtaisesti piirrettyjen merenneitojen, enkeleitten ja jumalattarien taiteilemiseen käyttäen niitten tekemisessä erilaisia tekniikoita kuten nestemäistä grafiittia, hiertoa ja tietenkin lasia. Taiteilijan kotisivuilla on paljon kuvia hänen taiteestaan. Mutta nyt Castle on palaamassa juurilleen tulevan lasiveistoksensa kanssa.

Teos Catherine. Käsityötä hiili ja muste Durolarilla. Durolar on läpikuultavaa, ja heijastaa valoa eri tavoin kuin paperi ja antaa teokselle ainutlaatuisen hohteen.

Hänellä on tallella alkuperäiset piirrokset, luonnokset ja valokuvat, joista hän aikoo rakentaa uuden lasipyörän, vain aiempaa isommaksi. Sen koko on aikanaan 78 % alkuperäisestä Harrikasta.

Työ on myös vaativaa, virheille ei ole sijaa. Myös työolosuhteet ovat karut ja rankat.

– On oltava tarkkana, että teen kaiken oikein. Sen täytyy olla täydellinen, Castle pohtii. Alla Castlen hanketta mainostava Kickstarter-video.