Palkittu! Kuva Mari-Johanna Kettula.

Palkittu vuonna 2022! Kuva Mari-Johanna Kettula.

Testaa oman kalustosi kiihtyvyys!

– Kiihdytysajot on mahdollista kokea tapahtuman molempina päivinä, kelin niin salliessa. Kiihdytysajojen järjestelyistä vastaa Sunrise Cruisers ry Vaasasta aivan kuten viime vuotisessakin tapahtumassamme ja viivalla nähdään varmasti monenlaista kalustoa, myös omalla kalustolla voi käydä kokeilemassa miten nopeasti varttimaili taittuu, kertoo LSK Business Park Oy:n toimitusjohtaja Mika Marjamäki.

Odottamassa vuoroa kiihdytysradalle 2022. Kuva Mari-Johanna Kettula.

Odottamassa vuoroa kiihdytysradalle 2022. Kuva Mari-Johanna Kettula.

– Crazy Drivers Stunt Show Vesa Kivimäen johdolla tarjoilee tänä vuonna aiempaakin enemmän nähtävää ja koettavaa. Toimintaa tämän vuoden Crazy Drivers Stunt Show:ssa on jopa niin paljon, että näimme parhaaksi jakaa näytöksen kahteen osaan: taitoajo-osioon ja enemmän romutusta, rätinää, ruttua ja räiskettä sisältävään Motor Action-osioon.

Stunt-osastoa, kuva Mari-Johanna Kettula.

Stunt-osastoa 2022, kuva Mari-Johanna Kettula.

– Kuulosuojaimet on hyvä olla mukana niin kiihdytysajoalueella kuin myös Stunt Shown katsomossa. Perinteiset burniskisat ja Cruising-paraatit ovat myös mukana totuttuun tapaan. Rompetorilla voi tehdä hyviä löytöjä, kannattaa varata käteistä mukaan, Marjamäki kehottaa.

2022 Kauhava Motor Show, kuva Mari-Johanna Kettula.

2022 Kauhava Motor Show, kuva Mari-Johanna Kettula.

Rockia ja vatsastapuhumista

Lauantaina on Lentohotellin Rokkia ja Rautaa iltatapahtuma Pub-tallissa, jossa live-musiikista vastaa The Heels yhtye Alajärveltä.

Ajoneuvonäyttelyosastoa 2022. Kuva Mari-Johanna Kettula.

Ajoneuvonäyttelyosastoa 2022. Kuva Mari-Johanna Kettula.

Sunnuntaina tapahtumassa esiintyy Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja Sari Aalto. Aalto on tullut tunnetuksi Talent Suomi tv-ohjelmassa vuonna 2017, jonka jälkeen esiintyjä on noussut somesensaatioksi: Sarilla on yhteensä yli miljoona seuraajaa YouTube ja TikTok -videoyhteisöissä ja hänen videoitaan on katsottu yhteensä yli 50 miljoonaa kertaa ympäri maailman. Esitysten yhteydessä on mahdollisuus tavata Sari erillisessä Meet&Greet-tilaisuudessa.

Tapahtuman lippujen hinnat ovat 40€ perheeltä (2+4), 20€ aikuisilta ja 10€ lapsilta (7-17v), alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta maksavan aikuisen seurassa. Kaikki liput ovat voimassa tapahtuman molempina päivinä. Tapahtuman järjestäjä on LSK Business Park yhteistyössä Lentohotellin kanssa. DragRace Weekend-kiihdytysajotapahtuman järjestelyistä vastaa Sunrise Cruisers Vaasasta.

Aiheesta aiemmin:

Kauhava Motor Show'ssa jytisevät taas prätkästuntit, monsteriautot ja dragsterit burniskisaajien lisäksi

Ajoneuvonäyttelyosastoa 2022. Vähän isompia kulkineita. Kuva Mari-Johanna Kettula.

Ajoneuvonäyttelyosastoa 2022. Vähän isompia kulkineita. Kuva Mari-Johanna Kettula.