Trialin TR1-pääluokassa, Hämeen moottorikerhon väreissä kilpailivat Timo Myöhänen, Samuel Jääskeläinen ja Vilkku Selin. Hallitseva Suomen Mestari Timo Myöhänen taipui yhdellä virhepisteellä voittajalle ja sijoittui kilpailussa toiseksi. Samuel Jääskeläinen ajoi kuudenneksi ja Vilkku Selin sijalle seitsemän. Timo Myöhänen on sarjataulukossa toisena, yhden pisteen päässä johtopaikasta.

Nuortenluokassa TR3J Eelis Jääskeläinen ajoi tasaisen kilpailun ja se oikeutti sijalle kolme. Eelis jääskeläinen tukevoitti asemiaan sarjataulukossa ja jatkaa sarjajohdossa seuraavaan osakilpailuun.

TR4 luokassa Teemu Lepistö sijoittui viidenneksi 10 virhepisteellä. Kolmanneksi ja neljänneksi ajaneilla kuskeilla oli myös 10 virhepistettä, joten sijoitus ratkaistiin virheettömästi ajettujen jaksojen lukumäärällä. Sarja on tasainen, joka näkyy virhepisteiden vähyydessä. Okko Pälvinen sijoittui 15. sijalle.

Nuortenluokan TR5J osakilpailuun osallistui neljä HäMK:n kuljettajaa. Ossi Kiviranta ajoi voittoon, Vilho Eskola oli neljäs, Konsta Karvonen sijoittui viidenneksi ja Eino Marttila ajoi sijalle seitsemän. Ossi Kiviranta siirtyi sarjan johtoon voiton ansiosta ja hän johtaa sarjaa kolmella pisteellä. Nokialaistaustaisia kuljettajia ovat Ossi, Konsta ja Eino.

Kuvassa nuoret kuljettajat vas. Lenni Jussila, Viljami Lampinen ja Nicolas Leppiniemi.

Kuvassa nuoret kuljettajat vas. Lenni Jussila, Viljami Lampinen ja Nicolas Leppiniemi.

TR6J-nuorisoluokan toiseksi sijoittui Nicolas Leppiniemi, pronssin nappasi Viljami Lampinen ja Lenni Jussila ajoi sijalle neljä. Tämä oli hieno tulos, sillä luokan nokialaiskolmikko ajoi elämänsä ensimmäisen trial-kilpailun. Nuorin nokilaiskuski, vasta 7 vuotta täyttänyt Eetu Stenvik, ajoi myös hienon ensikisan. Eetu sijoittui TR7J-luokassa neljänneksi. Poikien treenejä pystyy seuraamaan Hämeen moottorikerhon Facebook- ja Instagram -tileiltä. TR6-luokan kilpailussa Tuomas Lampinen ajoi sijalle neljä.

Kerhojoukkueiden ja parikisan mitalit ratkottiin sunnuntaina. Hämeen moottorikerho saavutti A-luokassa SM-hopeamitalin joukkueella Timo Myöhänen, Samuel Jääskeläinen ja Vilkku Selin. B-luokassa taisteltiin kahdella HäMK:n joukkueella, jotka ajoivat kilpailun tasavirhepeisteillä. HäMK II sijoittui kolmanneksi joukkueella Mikko Seistola, Eelis Jääskeläinen ja Okko Päivinen. HäMK III sijoitus oli neljäs. Joukkueessa ajoivat Teemu Lepistö, Santtu Selin ja Ossi Kiviranta. Parikisaan osallistuivat Eino Marttila isänsä Mika Marttilan kanssa ja he saavuttivat kilpailusta kolmannen sijan.

Seuraava eli neljäs osakilpailu ajetaan Salossa syyskuun lopussa.