– Tänään oli hyvä päivä Orimattilassa. Sain varmistettua Suomen mestaruuden jo ensimmäisen erän jälkeen, mutta toiseen erään jäi vielä tavoitteeksi pitää voittoputki yllä kauden loppuun asti. Suuri kiitos tiimille ja kaikille yhteistyökumppaneille, tyytyväinen Haavisto kertoi.

Tiimin toinen kuljettaja MX1-luokassa Teemu Makkonen ajoi tänään Orimattilassa eräsijat kuusi ja 16. ollen yhteistuloksissa kuudes. SM-sarjassa MX1-luokassa Makkonen oli niin ikään kuudes.

– Ensimmäisessä erässä otin startin nimiini ja johdin melkein koko ensimmäisen kierroksen. Nopeampia rupesi jälleen ajamaan ohitseni ja tein muutaman virheen erän aikana, joka tiputti minut vitospaikalta kuudenneksi. Yritin taistella vielä sijaa takaisin kuitenkaan sitä saavuttamatta. Toisessa erässä jälleen hyvä lähtö ja pattisuoralle lähin toisena ajamaan. Erän edetessä tipuin sijoituksia kymppipaikalle asti, kunnes erän lopussa kaaduin rajusti nopeavauhtisessa paikassa. Onnekseni ei käynyt sen pahemmin muuta, kun pyörän tanko kääntyi tilanteessa. Ajoin maaliin sijalla kuusitoista. Totaalissa olin MX1 luokassa kuudes, samoin myös SM-sarjassa. Kisakalenterini on tiivis, siihen mahtuu vielä kaksi Cross Countryn SM-osakilpailua sekä motocrossin joukkue-SM, Makkonen kertoi.

Silve Racing tiimin MX2-luokan kuljettajat joutuivat jättämään Orimattilan osakilpailun väliin sairastelujen vuoksi.