Päästöongelmat ovat syy, miksi BMW on keskeyttänyt sekä uusien että käytettyjen pyöriensä myynnin koko Pohjois-Amerikassa.

BMW:n on löytänyt ongelman, joka koskee sen moottoripyöriä useampien sukupolvien ajalta. Ja koska Kanadan ja Yhdysvaltain päästörajoitukset ovat samanlaisia, mutta myyntiseisaus koskee molempia maita, kertoo Webbikeworld.

BMW North America toteaa asiasta seuraavaa:

"BMW North America on sitoutunut tuottamaan asiakkaillemme ajoneuvoja, jotka täyttävät heidän odotuksensa. Tämän varmistamiseksi ajoneuvomme ovat korkeimpien teollisten standardien mukaisia, BMW testaa ja arvioi tuotteitaan jatkuvasti.

Äskettäin suoritetun laatuanalyysin seurauksena BMW etsii tapoja, millä edelleen arvioida materiaali, jota käytetään sen moottoripyörien haihdutuspäästöjärjestelmän komponentissa, joka ei ehkä ole tuotettu materiaalin vaatimusten mukaisesti.

Sen seurauksena Pohjois-Amerikan BMW asettaa väliaikaisen, vapaaehtoisen myyntikiellon kaikille uusille ja käytetyille BMW-moottoripyörille, jotka ovat jälleenmyyjien myymälöissä – lukuunottamatta CE 04:ää.

Tämä väliaikainen myyntikielto ei ole vaikuta turvallisuuteen, ja BMW:den omistajat voivat ajaa moottoripyörillään normaalisti."

BMW CE 04

BMW CE 04 -sähköskootteri on myyntiseisauksen ulkopuolella.