Lauantain aika-ajo oli Tuulelle vaikea ja kovasta yrityksestä huolimatta tuloksena oli vasta kahdestoista sija. Lauantain kilpailussa Tuuli otti hyvän startin ja nousi heti pari sijaa ylöspäin. Nyt vauhtia riitti ja Tuuli kesti hyvin mukana kärjen vauhdissa. Neljännellä kierroksella kymmenentenä ajanut Tuuli sortui harmillisesti ohitustilanteessa jarruvirheeseen ja kärkiryhmä karkasi muutaman sekunnin päähän. Kilpailun loppupuolella Tuuli nousi vielä taistoon seitsemännestä sijasta, mutta kierrokset loppuivat kesken ja maalissa sijoitus oli yhdeksäs. Kilpailun voittoon ajoi jälleen sarjaa johtava Niccolo Bulega.

Niki Tuuli.

Niki Tuuli.

– Hyvä parannus vauhtiin aika-ajossa, mutta ei vaan pystynyt tekemään hyvää kierrosta. Kilpailussa hyvä startti ja olin hyvin porukassa mukana. Sitten yritin Jorge Navarrosta ohi, mutta jarrutin vaan liian myöhään ja menin suoraan radalta ulos ja jäin siinä pari sekuntia porukan perään. Virheen jälkeen yritin väkisin puristaa rakoa kiinni, mutta keskittyminenkin ehkä vähän hävisi siinä kohtaa ja ajorytmi katosi. Tänään tuli kyllä hölmöiltyä, kun virheen jälkeen ei malttanut jatkaa omaa tekemistä vaan tuli raivopäissään puristettua ja eihän siitä sitten hirveän hyvää lopputulosta seurannut. Mahdollisuudet olivat kyllä paljon parempaan, kertoi Niki Tuuli.

Sunnuntain kilpailussa Tuuli otti hyvän startin, mutta ensimmäisen kaarteen ruuhkan jälkeen sijoitus oli kolmastoista. Muutaman kierroksen jälkeen Tuuli oli noussut jo kymmenenneksi ja kohta oltiinkin jo Navarron kanssa taistelemassa kuudennesta sijasta. Tuuli ja Navarro ottivat mittaa toisistaan kymmenen kierroksen ajan ja aivan kisan viimeisillä kierroksilla Tuuli pääsi jo välillä ohikin mutta Navarro kuittasi nopeasti.

Tuuli vauhdissa.

Tuuli vauhdissa.

Valitettavasti armoton taistelu päättyi viimeisellä kierroksella Tuulen kaatumiseen. Kovavauhtisen kaarteen jälkeisessä avauksessa Tuulen takarengas karkasi vähän alta ja pyörä suistui ulos radalta ja törmäsi vauhdilla ratavalliin.

Tuuli ehti kuitenkin pudottautua pyörän kyydistä ennen törmäystä, mutta liukuessaan otti kuitenkin rajusti osumaa valliin ja matka jatkui ratasairaalaan tarkastusta varten. Sieltä Tuuli siirrettiin paikalliseen sairaalaan tarkempia tutkimuksia varten.

Kilpailu keskeytettiin Tuulen kaatumisen seurauksena ja voittajaksi julistettiin kilpailua keskeytyshetkellä johtanut Niccolo Bulega.