Saamamme tiedon mukaan Paukkurautaluokassa loukkaantunut kilpailija on tarkkailussa TAYSissa. Tila on kuulemma vakaa. Toivomme pikaista paranemista.

Viime lauantaina 23.9 ajettiin järjestyksessä 29. Kaanaan Kahinat. Vielä talkoillessa radalla edellisenä iltana, lämpömittari näytti puoli seitsemän aikaan 23C. Tämä tiedettiin kyllä jo etukäteen, että kyseessä on valheellinen säätilanne Kahinoiden suhteen. Aattoaamuna klo 6.00 taivas repesi ja toivotti järjestäjät todellisuuteen. Kuin jostakin korkeamman tahdosta, Esteri nousi, napitti pöksynsä ja köpötti sinne mistä oli tullutkin. Tämän sääsponsorin suosiollisella avustuksella tapahtumasta selvittiin kuitenkin kokolailla kuivin nahoin.

Paikalle saapui tapahtumaa seuraamaan vähintäänkin runsaslukuinen yleisö, joka tuntui viihtyvän hyvin. Tämä jos joku hivelee järjestäjien itsetuntoa ja antaa lisäpontta tulevaisuuteen pitää tapahtuma maksuttomana.

Omalta osaltaan maksuttomuuden mahdollistivat seuraavat sponsorit: K-Supermarket Pälkäne, Kopteri-lehti, Tampereen Moottoripyörä Oy, Ton Up Store, Huimapyörä-lehti, Telatek Oy, Kaivertamo.fi, Esteri. Suuri ja nöyrä kiitos teille tapahtuman tukemisesta.

Vapaaehtoisia oli niinikään mahdollistamassa tämän vuoden Kahinoiden onnistumisen omalla erityisosaamisellaan:

- 9Lives ensivastehenkilöstö ambulansseineen. Todistitte osaamisenne ja tarpeellisuutenne eräässä metanolierässä. Hienosti hoidettu.

- Koulutetut järjestysmiehet. Katoava ja siksi harvinainen luonnonvara. Oli mukava seurata, kuinka järjestysasioiden hoitaminen hoitui rutiinilla.

- Nekalan Tallin mimmit...te catering-ihmeet! Tulette saamaan vielä halaukset! Ei vaatine selittelyä.

- Järjestävän kerhon jäsenten puolisot: teillä taitaa olla parisuhde kunnossa kun jaksatte seurata ukkojanne motukkatapahtumaan... Teidän näkeminen Kaanaassa täydessä työn touhussa antaa tapahtumalle erityistä lämpöä ja yhteen hiileen puhaltamisen tunnetta!

- PirMM aktiivit J. Mäkinen ja Maalari: rata oli jälleen loistokunnossa ja kuulutus pelasi kellon tarkasti. Lisäksi annatte panoksellanne ja kokemuksellanne tuulahduksen ammattimaisuudesta. Kumarrus.

- Tapsa Mustonen ja Otto Ruohola: Otosta on tullut Tapsan ottopoika lähetyshommiin. Hoiditte Kahinoiden hiekkapuhalletuimman pestin hienosti! Kumarrus.

Varmasti oli vielä muitakin, jotka omalta osaltaan osallistuivat tähän muutaman kuukauden joka vuodesta vievään sekoiluun, mutta jäi mainitsematta...arvostamme!

Ja sitten tulostietoihin:

Metanoli:
1. Seppo Pitkämäki
2. Markku Weckman
3. Jukka Seppä
Paukkurauta:
1. Kai Kivekäs
2. Mika "Patu" Kataja
3. Pasi Rintala
Classic:
1. Vesa Äyräs
2. Matti Isoaho
3. Tomi Silvo
Sivarit:
1. Niklas Säyriö/ Kim Heikkilä
2. Janne Hiltunen/ Tomi Tani
3. Väinö Hiltunen/ Tero Partanen
Onnenpyörä-finaali
1. Verneri Onjukka

Ensi vuosi tulee olemaan tapahtuman järjestäjille juhlavuosi 30. Kaanaan Kahinoiden myötä. Eiköhän tässä jotakin jäynää juhlavuodeksi keksitä! Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

Lisää tapahtumasta Kaanaan Kahinoiden Facebook-sivulla täällä

Edit 26.9.2023 klo 20.20: saimme alunperin vanhan tekstin. Nyt kun ajantasaiset tiedot tulivat Kahinoiden sivuille, tiedot on päivitetty vuoden 2023 tietoihin. Kuva oli alun perinkin tämän vuoden palkituista, eli se on ennallaan.

Aiheesta aiemmin:

KESKIVIIKKO 29.9.2021 11:58

Raportti, Kaanaan Kahinat 2021 – Taas hurjaa menoa, "onko järkee vai ei?"

SUNNUNTAI 25.9.2016 20:28

Kaanaan Kahinat: äärimmäistä hauskanpitoa kisaamalla moottoriradalla - katso kuvat