Suomi avasi kilpailunsa Iso-Britanniaa vastaan. Lahti oli ruutulipulla ykkösenä, Mustosen jäädessä pisteittä. Näin ollen erästä tasattiin pisteet 3-3.

Toisessa erässään Suomi kohtasi Latvian. Lahti jatkoi hyvää virettään ajaen toiseen erävoittoon. Vuolas nappasi Suomelle pisteen, kun Latvian Andzejs Lebedevs hylättiin. Näin Suomelle erästä 4-2 voitto.

Kolmannessa erässään Suomi kärsi 4-2 tappion Tanskalle Lahden ollessa maalissa toisena ja Vuolaksen jäädessä pisteittä.

Neljännessä erässään Suomi kohtasi kotijoukkue Puolan. Tuloksena 4-2 tappio, Lahden tullessa Puolan kivikovan kaksikon välissä maaliin toisena. Vuolas jäi erässä pisteittä.

Viidenteen eräänsä Suomi sai vastaansa Italian. Suomi nappasi erästä hienon 5-1 erävoiton Lahden ajaessa päivän kolmannen erävoittonsa, Vuolaksen seuratessa maaliin toisena.

Viimeisessä erässä Suomi kohtasi Slovenian. Suomi päätti kilpailun 4-2 erävoittoon. Vuolas nappasi erän ykkössijan itselleen, Lahden tullessa maaliin kolmantena. Suomella oli omien erien jälkeen kasassa 20 pistettä, joukkueen ollessa kiinni pronssimitalissa. Suomi joutui kuitenkin vielä jännittämään kilpailun viimeisen erän Puolan ja Latvian välillä, jossa Latvialla oli vielä mahdollisuus nousta pronssille. Puola voitti erän kuitenkin 5-1, joten Latvia taipui Suomelle kolmella pisteellä. Suomi siis upeasti EM-pronssille.

Kilpailun voittoon ajoi kotiyleisön riemuksi Puola 26 pisteellään. Przemyslaw Pawlicki ajoi voittajille 15 pistettä ja Szymon Wozniak 11 pistettä. Hopea matkasi Tanskaan, joka hävisi voittajille kahdella pisteellä. Rasmus Jensen keräsi Tanskalle 13 pistettä ja Mads Hansen täydensi saldon 11 pisteellään.