Keski-Suomen Moottorikerhon isännöi kauden viimeistä osakilpailua lauantaina 7.10., jossa ratkotaan paremmuus sekä V40- että V50-luokissa.

Keski-Suomen moottoriurheilukeskuksessa Lievestuoreella pidettävän kisan reitti muodostuu kolmesta erikoiskokeesta, jotka aamupäivän luokkien (V50,V60 ja C-luokka) osalta ajetaan kahdesti ja iltapäiväluokkien (V40, A- ja B-luokat) kierretään kolmesti. Kierroksen pituus siirtymineen on noin 20 kilometriä ja pääosin siirtymät ovat maastossa, joten tiellä ajamista on pyritty minimoimaan.

V40-luokassa eniten pisteitä tähän mennessä kautta on kerännyt Hyvinkään Konekerhoa edustava Mika Karma 95 pisteellä. Toisena sarjassa on Mäntsälän Moottorikerhon Juha-Pekka Tirkkonen 81 pisteellä ja kolmantena Mäntän-Seudun Moottorikerhoa edustava Marko Leponiemi 60 pisteellä.

V50-luokassa Jämsän-Seudun Moottorikerhon Janne Suominen johtaa sarjaa ennen tulevaa viikonloppua 85 pisteellä. Toisena jahtiin mestaruudesta ilmottautuu RC-Kaipiaisen Antti Laine 74 pisteellä ja kolmantena sarjassa 64 pistettä keränneenä menestystä tavoittelee Jyvässeudun enduroseuran Timo Soanjärvi.

Kilpailupäivästä tulee livelähetyksiä Keski-Suomen Moottorikerhon You-Tube tilin kautta ja iltapäivän lähetyksessä seuraamme tiettyjen kuljettajien etenemistä maastossa GPS-seurannan avulla, joka on osa lähetystä. Lähetyksen juontajana toimii lajin koukerot hyvin tunteva Jukka Pylväs.

Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan. Kilpailukeskuksen osoite on Ajoneuvontie 21, Lievestuore.