EaB Racing kuuluu sarjan kärkitalleihin ja tallin kalusto vaihtuu Yamahasta Ducatiin. Tallipäällikkönä toimii Kor Veldman.

Niki Tuuli on 27-vuotias imatralainen toisen polven ratamoottoripyöräilijä. Tuleva kausi on hänelle neljäs Supersport-luokan MM-sarjassa. Osakilpailuvoittoon Tuuli on ajanut kahdesti ja podiumsijoituksia tililtä löytyy kymmenen. Kansainvälinen ura alkoi vuonna 2012 ja Tuuli on ajanut myös MotoGP-sarjassa Moto2- ja MotoE-luokissa.

– Hienoa että EaB racing luottaa minuun ja tarjosi tämän mahdollisuuden. Olen seurannut tallin toimintaa viime vuosina ja uskon että suomalaisena kuljettajana sovin hyvin joukkoon. Ducati Panigale V2 on uusi pyörä sekä minulle että tallille, mutta uskon että talvitestien jälkeen olemme hyvässä iskussa ja kilpailukykyisiä MM-sarjassa. Motivaatio on korkealla ja olen valmiina uusiin haasteisiin. Suuret kiitokset kaikille tukijoilleni, jotka tekivät tämän siirron mahdolliseksi, Niki Tuuli iloitsi.

– Olen iloinen, että saimme Nikin talliimme kaudeksi 2024. On hienoa aloittaa uusi kausi yhdessä. Hän on kokenut kuljettaja ja tunnettu kovana taistelijana radalla, ja hän on myös ajanut podiumille useilla eri pyörillä eri sarjoissa, Kor Veldman totesi.

Aiheesta aiemmin:

TORSTAI 12.10.2023 08:02

Niki Tuuli arpoo tämän vuotisen kypäränsä hänen Facebook-videotaan kommentoineiden ja tykänneiden kesken – kiitos kaunistaa osallistumisen

MAANANTAI 17.7.2023 07:55

MM-Supersport: Niki Tuuli loukkaantui Imolassa

LAUANTAI 25.3.2023 08:01

Niki Tuuli kohta 20 vuotta kilparadoilla: retrospektiivi miehen koko urasta 86 kuvan siivittämänä

SUNNUNTAI 5.3.2023 13:35

MM-Supersport: Niki Tuuli palkintopallille Indonesiassa

KESKIVIIKKO 22.2.2023 10:58

MM-Supersport: Niki Tuulen MM-urakka Triumphilla käyntiin Australiassa