Petrol Circus Custom Bike Show’n promoottori Japi Åström avaa moottoripyörien ilmoittautumisen nyt ja pyöriä voi ilmoittaa Classic- Custom-, Open- ja Street-luokissa vuoden vaihteeseen asti. Ensi helmikuussa parhaat pyörät palkitaan. Jokaisessa luokassa palkitaan kolme parasta ja näiden lisäksi palkitaan Näyttelyn paras pyörä ja Tuomariston valinta. Petrol Circus Custom Bike Show on ainutlaatuinen ja ainoa rakennettujen moottoripyörien tapahtuma, joka järjestetään tässä mittakaavassa kaupallisen tapahtuman yhteydessä Euroopassa.

”Odotan taas innolla uusia rakennettuja moottoripyöriä, joita alan harrastajat ovat rakennelleet pitkin vuotta. Odotettavissa on upea ja uniikki näyttely, jonne keräännytään ihastelemaan pyöriä, kohtaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja viihtymään”, toteaa Åström. Petrol Circuksessa on rakennettujen moottoripyörien lisäksi myös osastoja ja työpajoja.

Petrol Circus Custom Bike Show’hun voi ilmoittaa pyöränsä lähettämällä yhteystiedot, kuvauksen pyörästä ja muutaman kuvan Japille: petrol.circus@pp.inet.fi

Uusi nuorten tuunaajien alue Jonnela

”Petrol Circus sai viime kerralla paljon nuorilta mopojen ja moottoripyörien tuunaajilta ilmoittautumisia tapahtumaan. Petrol Circus Custom Bike Show on kuitenkin rakennettujen moottoripyörien näyttely ja nuorten ilmoittamat pyörät olivat usein tuunattuja pyöriä. Tästä syntyi ajatus, että teemme ensi helmikuun MP-messuille oman Jonnela-alueen, jonne nuoret voivat tuoda tuunattuja mopoja ja moottoripyöriä. Päätimme myös laajentaa sitä niin, että sinne voi tuoda myös tuunattuja sähköpolkupyöriä ja mönkijöitä. Tuomaristo ei arvostele näitä Jonnelan pyöriä vaan voittajia ovat somekansan suosikit, jotka palkitaan”, kertoo MP-messujen projektijohtaja Niko Kantola. ”Uskomme alueen kiinnostavan erityisesti nuoria ja MP-messut haluaa näin myös tukea nuorten hyvää harrastusta ja innostaa heitä tulevaisuudessa vaikkapa rakennettujen moottoripyörien pariin. Alueelle on tarkoitus myös järjestää oma osio eri mopo- ja työpajoille, joissa he pääsevät näyttämään omaa osaamistaan”

Jonnelaan voi jo ilmoittaa kaksipyöräisiä ja mönkijöitä. Ilmoittautumiseen pääset tästä. Ilmoittautumisaika päättyy 15.12.2023.

MP 24 moottoripyöränäyttely järjestetään perjantaista sunnuntaihin 2. – 4.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Petrol Circus Custom Bike Show on osa MP-messuja.