Sushanth Shetty on Iso-Britanniassa asuva Intian kansalainen, joka lähtee matkaan Lontoosta 25.10 eli ensi lauantaina. Matkareitti kulkee Ranskan kautta Euroopan halki Turkkiin ja sitten Iraniin. Sieltä matka jatkuu joko Pakistaniin, jos hänen viisuminsa hyväksytään ajoissa tai Dubaihin, josta mies sitten päätyy Intiaan.

Shetty on nimennyt matkan East India Expressiksi, ja sen odotetaan kestävän 15 ajopäivää, jos lupa ajaa Pakistanin halki tulee. Tosin se edellyttää poliisisaattuetta. Jos matka kulkee Dubaina kautta, se myös kestää hieman pidempään.

Mies on matkustanut aiemminkin Aasiassa ja Euroopassa ja kertoo, että "olen aina unelmoinut ajamisesta UK:sta Intiaan, ja aloin suunnitella sitä, kun olin Bangkokissa matkustaessani Aasian halki. Olen myös ajanut jonkin verran Euroopassa aiemmin. Mutta en ajatellut, että minun pitäisi ajaa puolta vuotta tarkoituksena löytää itseni, vaan haluan tehdä sen niin nopeasti kuin mahdollista. Siksi kokeilin ja pohdin muutamaan eri pyörää, mutta sen vaan piti olla Hayabusa. Matkasta pitäisi tulla hyvä ja odotan lähtöä malttamattomana. Menen Sofiaan Bulgariassa, Ljubljanaan Sloveniassa ja Istanbuliin Turkissa. Olen myös hieman peloissani Itä-Iranin ja Pakistanin osalta, mutta toisaalta odotan innolla ajamista Iranin läpi kokonaisuutena, ja toivon, että onnistun tekemään uuden nopeimman ajan ennätyksen näiden kahden maan välillä nopeusrajoituksia noudattaen."

Shettyllä on jo varattuna paluulento takaisin Englantiin 23.11., jossa on varattuna muutama päivä oleiluaikaa kotosalla. Pyörä jää Intiaan Indian Bike Weekiä varten helmikuussa, ennen kuin se laivataan takaisin Englantiin. 

Shettyn matkan etenemistä voi seurata internetissä livenä täältä, ja Twitteristä @suzukibikesuk.