Dirt track -kisana ajettavaan joukkuekilpailuun 11.11.2023 osallistuu 21 joukkuetta, joissa kussakin ajaa 3 kuskia ja kokonaisaika on 3 tuntia. Joukkuekilpailuissa on mukana suomalaisen lisäksi tuore Flat trackin maailmanmestari Tsekistä, motocrossin moninkertaisia Itävallan mestareita, sekä huippukuljettajia enduron, supermoton ja roadracingin parista. Tietysti kutsukilpailussa ajaa myös kilpamoottoripyöräilylegendoja.

Dirt track -kilpailussa on luvassa hyppyreitä, erilaisia kaarteita molempiin suuntiin sekä tiukkoja kilpailutilanteita. Kutsukilpailun järjestää Schruf Motorrad, joka on yksi isoimmista KTM-GAS GAS jälleenmyyjistä Itävallassa. Kilpailupaikkana toimii Wiener Neustadtissa sijaitseva Eggendorfin speedway ja flattrack -areena.

Nimekkäitä osallistujia

Virallisia joukkueita ei vielä ole nimetty, mutta tässä nimekkäintä osallistujalistaa:

Motocross: Marcel Stauffer, motocrossin GP-kuljettaja, KTM:n virallinen testikuljettaja ja Itävallan tuplamestari, Alex Pöztleitner, KTM:n virallinen testikuljettaja, Lukas Neurauter moninkertainen Itävallan mestari, Simon Breitfuss Itävallan ja Slovenian mestari.

Flat track: Ervin Krajcovic, tuore maailmanmestari, Ondrej Svedik, MM-osakilpailuvoittaja, Max Hellman, Florian Eder, Yasmin Poppenreitter, MM-sarjan naiskuljettaja, Lasse Kurvinen, kaksinkertainen maailmanmestari.

Enduro: Dieter Rudolf, extremekuljettaja, joka suorittanut neljä kertaa Erzbergin ja Red Bull Romaniacs silver -luokan voittaja, Marco Messner.

Supermoto: Florian Eder, Christoph Hörig, Martin Wasinger, Raphael Schneider.

Road racing: Roland Resch moninkertainen Itävallan mestari, Julian Mayer, Oliver König.

Legendat: Werner Schruf, Joe Lechner, Pavol Pucko, Markus Eigner, Ferdinand Berger.

Kurvinen ajaa kilpailun Schruff Motorrad KTM 450 SXF flat track pyörällä ja joukkueessa ajavat suomalaisen lisäksi Werner Schruff ja Markus Eigner samassa joukkueessa.

Reissua ei voi kutsua loma- tai pelkäksi kisamatkaksi, vaan suomalaisen ohjelmassa on muutakin ohjelmaa harjoittelun ja kilpailun lisäksi, joten isänpäivä vietetään tällä kertaa Itävallassa.

Motorradreporterin uutiseen linkki tässä