Ensi kertaa jäälle päästiin jo lokakuun viimeisenä viikonloppuna.

Jääspeedwayn lajivastaava Tomi Tani kommentoi kauden aloitusta: - Porukkaa saisi olla mukana enemmänkin. Pari rataa on ollut käytössä, ja viisi kuskia oli nyt viikonloppuna mukana. Toivotaan, että porukka aktivoituu osallistumaan Kokkolan leirille isommalla porukalla, joka järjestetään 9-10.12 Kruunupyyssä, osoitteessa: Langtågintie 280, 68500 Kruunupyy.

Kaikki ovat tervetulleita ajamaan ja treenaamaan. Leirillä on vapaata harjoittelua sekä ritsatreenejä. Lauantai aamuna aloitetaan vapaalla harjoittelulla ja sen jälkeen ritsojen takaa lähtöjä. Sunnuntaina aloitetaan ritsatreenit aamusta. Eli kaksi päivää kovaa ajoa. Leirillä suoritetaan myös katselmuksia mahdollisia tulevia edustuspaikkoja varten.

Leirimaksu on 70€ /2pvä ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Leirin yhteyshenkilönä toimii Tomi Tani, puhelin: 0400-616762.

SM-finaali 2024 Hollolassa

Jääspeedwayn SM-finaali vuodelle 2024 on myönnetty Salpausselän Moottorikerhon järjestettäväksi. Kerho järjesti viime talvena finaalin karsintakilpailun Hollolassa, Messilän satamassa. Nyt samassa paikassa ajetaan Suomenmestaruudesta. Finaalin päivämäärä on 10.2.2024 ja kilpailu alkaa ajajaesittelyllä kello 12.00

Jääspeedwayn MM-sarja on typistynyt valitettavasti maailman nykyisestä tilanteesta johtuen kahteen osakilpailuun ja niitä edeltävään karsintaan. Karsinta ajetaan Ruotsin Örnsköldvikissä 27.1.2024 ja varsinaiset MM-osakilpailut 23-24.3 Saksan Inzellissä ja 6-7.4 Hollannin Heerenveenissä. Heerenveenissä ajetaan myös perinteinen Roelof Thies Bokaal -kilpailu perjantaina, ennen MM-kisaviikonloppua.