David Winters -niminen mieshenkilö on Atlas Throttle Lock Kickstarter-hankkeen takana. Tätä kirjoitettaessa se on kerännyt rahoitusta 150 innokkaalta jo yli tavoitellun 11 200 taalan rajan eli 11 473 vihreäselkäisen verran. Aikaa rahoittamiseen on jäljellä vielä 16 päivää.

Asennus sivulta katsottuna.

Laite valmistetaan USA:ssa ja annetun aikataulun mukaan nyt rahoitetut Throttle Lockit toimitetaan toukokuussa 2015.

Se toimii kuin kuulakärkikynä. Klikkaamalla kuvassa näkyvää painiketta kitkalukitin pysäyttää kaasun paikalleen. Toinen painallus, ja kaasu vapautuu normaalikäyttöön.

Ohut ja helppo asentaa. Hyvä yksinkertainen idea.

Uniikiksi laitteen tekee sen ultraohut muotoilu, jonka ansiosta sen pitäisi sopia helposti kaasukahvan päähän. Painike on sijoitettu täydellisesti. Se on poissa tieltä, mutta juuri oikeassa kohtaa, jotta sitä on helppo painaa oikean käden peukalolla käden ollessa normaalisti kaasulla. Asennuksessa ei tarvita juurikaan tilaa. Pyörään ei myöskään tarvitse tehdä mitään muutoksia Atlas Throttle Lockia käytettäessä.

Tosin laite on hintava normaalihintaisena, noin 150 dollaria, ja postitus muualle kuin USA:an maksaa 45 dollaria. Haiskahtaa hieman rahastamiselta, kun ottaa huomioon, miten pieni Throttle Lock on.

Oheisesta videosta selviää loput: