Ykkösluokassa ajoivat joukkueet, joissa oli A-luokituksen omaavia kuljettajia.

Hämeenlinnan Moottorikerhon Team EPR-Motors Antti Ahtila, Eetu Puhakainen ja Samuli Puhakainen lähti haastamaan viime vuoden voittajaa Jämsän JHT Oy ja Satapiikki Pro -joukkuetta, jossa ajoivat Peetu Juupaluoma, Eemil Pohjola ja Mika Tamminen.

Jämsän joukkue otti kuitenkin paikkansa ykkösluokan kärjessä jo ensimmäisellä kierroksella ja vei kolmen ajetun kierroksen jälkeen kilpailun kiertopalkinnon jälleen mukanaan reilun kuuden minuutin erolla EPR-Motors joukkueeseen. Kawasaki Racing Team SUMEKO ajoi luokassa kolmanneksi.

EPR-Motors Eetu Puhakainen, Samuli Puhakainen ja Antti Ahtila. JHT Oy ja Satapiikki Pro Eemil Pohjola, Peetu Juupaluoma ja Mika Tamminen

EPR-Motors Eetu Puhakainen, Samuli Puhakainen ja Antti Ahtila. JHT Oy ja Satapiikki Pro Eemil Pohjola, Peetu Juupaluoma ja Mika Tamminen

Kakkosluokassa ajoivat joukkueet, joiden kuljettajilla ei ole A-luokitusta.

Kilpailu meni Hämeenlinnan Moottorikerhon joukkueiden tahdissa, kun joukkue Kustaan Konkarit - KVR Matti Nikander, Jesse Turunen ja Mika Turunen ajoivat ensimmäisellä kierroksella reilun viiden minuutin pohjat ennen OX-Factory joukkuetta, jossa ajoivat Hämeenlinnan Moottorikerhon Tommi Siltanen ja Rasmus Tuominen sekä Hyvinkään Moottorikerhon Otto Tervonen.

Toisella kierroksella OX-Factory oli puolisen minuuttia Kustaan Konkareita nopeampi, mutta ensimmäisellä kierroksella ajettu johto piti ja kakkosluokan voitto Kustaan Konkareille, toiseksi OX-Factory ja kolmanneksi joukkue Tohelo ja Torvelot Keski-Suomesta.

Turhaan ei ollut voittajajoukkue nimennyt itseään Kustaan Konkareiksi:

Mika Turuselle tämän vuoden kilpailu oli jo 27. Kärme Kustaa ja Nikanderin kanssa 10. yhteinen. Nikanderilla lisäksi jokunen ajettu kilpailu myös muissa kokoonpanoissa. 17-vuotias Jesse Turunen oli mukana toista kertaa.

Kolmosluokassa sai joukkueessa olla pelkästään C-luokiteltuja kuskeja.

Voiton tässä luokassa vei Turun Moottorikerhon Turku TopGun, toiseksi SISUn joukkue Ype ja kolmanneksi Kangasalan Moottorikerhon Toppahousut ja Jäämies.

Myös kolmosluokasta saatiin yksi pokaali Hämeenlinnan Moottorikerholle, kun Tero Tilan joukkue Nosto ja Työntö sijoittui neljänneksi. Joukkueen muut kuljettajat olivat Riihimäen Enduroseuran hämeenlinnalaiskuski Santtu Parpola sekä Salon Moottorikerhon Jussi Pykälistö.

Business-luokassa joukkueet ajoivat helpotetun reitin ja osallistuivat samalla enduron Six Days -joukkueen tukemiseen kannatusmaksulla.

Business-luokan voiton vei Jämsän Hydraulitarvikkeen joukkue.