Arvoisat moottoripyöräilijät, ystävät

Motouutiset toivottaa teille innostavaa ja vauhdikasta Itsenäisyyspäivää! Tänään juhlistamme samalla suomalaisen moottoripyöräilykulttuurin voimaa ja ainutlaatuisuutta. Moottoripyörät ovat enemmän kuin kulkuvälineitä – ne ovat intohimon, vapauden ja yhteisöllisyyden symboli, mitkä määritelmät sopivat hyvin kuvaamaan myös Itsenäisyyspäivää ja itsenäisyyttämme, sen viettoa.

Me, jos ketkä, osaamme kunnioittaa itsenäisyyttä ja vapautta. Ne ovat harrastuksemme syvintä ydintä.

Moottoripyöräily on sopivan suomalaista ja itsenäistä puuhaa myös leikillisesti sanottuna. Voi ajaa yksin, itsenäisesti, omalla pyörällään kaikessa rauhassa ja nauttia kokonaisen hienon maailman olemassaolosta. Saman ilon saa myös tietenkin porukalla ajettaessa, jos pitää sen tyyppisestä moottoripyöräilystä enemmän.

Moottoripyöräilyssä on joka tapauksessa oma tunnelmansa, ja te, rakkaat lukijat, olette olennainen osa tätä värikästä ja antoisaa yhteisöä. Keväiset ajokauden avajaiset, kesäiset reissut upeille maisemateille ja kokoontumisajot – ne kaikki luovat tarinoita, joita jaamme yhdessä tässä lehdessämme.

Itsenäisyyspäivänä muistamme yhteisössämme myös heitä, jotka ovat aikanaan tehneet uhrauksia maamme itsenäisyyden eteen. Kunnioitamme heitä ja arvostamme vapautta, jota saamme kokea joka kerta, kun käynnistämme moottoripyörämme.

Olkoon tämä päivä täynnä samaa riemua kuin moottoripyöräillessämme, yhteisöllisyyttä ja upeita hetkiä. Kiitämme teitä kaikkia, jotka tuotte Intohimoa moottoripyöräilyyn, elätte sitä, ja teette Motouutisista osan matkaanne.

Hyvää Itsenäisyyspäivää, moottoripyöräilijät! Tehdään tästä päivästä unohtumaton ja jaetaan seikkailutarinoita vielä pitkään.

Moottoripyöräilyterveisin,

Motouutiset-tiimi