"Tämä arvokas tunnustus alleviivaa sitoutumistamme sekä moottoripyöräilykulttuurin että miesten terveyden edistämiseen. Vuoden 2023 FIM Awards Night järjestettiin lauantaina 2. päivä joulukuuta ensi kertaa Iso-Britanniassa Liverpoolissa. Tilaisuudessa ei juhlistettu pelkästään moottoriurheilua, vaan siinä myös tunnustettiin DGR:n yhteisöllinen henki ja sitoutuminen jaloon tehtävään," todetaan DGR:n sivustolla.

Palkinnon vastaanotti DGR:n perustaja Mark Hawwa. FIM:in Fair Play -palkinto on tunnustus yksilöille, yhteisöille tai tapahtumille, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista reiluutta, kunnioitusta ja kunniallisuutta radalla ja sen ulkopuolella. Se menee voiton tavoittelun ohi, ja tunnistaa heidät, jotka ilmentävät toveruutta ja ylläpitävät periaatteita, jotka tekevät moottoripyöräilystä kaikkien urheilun.

"Meille DGR:ssä jokainen vuosi on matka, jota kuvastavat intohimo ajamiseen, toveruus kanssamotoristien kanssa sekä sitoutuminen nostamaan tietoisuutta ja varoja miesten terveydellisten ongelmien voittamiseksi. Se on enemmän kuin ajotapahtuma. Meidän erikoislaatuinen tapahtumamme, missä tyylikkäät kuljettajat klassisine ja vintage-moottoripyörineen valtaavat kadut, ylittää tavanomaisen. Se on globaali liike, joka yhdistää ajamisen ilon hyvään syyhyn", DGR:n sivustolla kerrotaan.

Mikä Distinguished Gentleman's Ride?

Maailmanlaajuisen hyväntekeväisyystapahtuma Distinguished Gentleman's Ride:n (DGR), eli Kunnianarvoisten herrasmiesten ajon, ideana on kerätä ajamalla rahaa eturauhassyöpätutkimukseen ja miesten psyykkisten ongelmien sekä itsemurhien ehkäisemiseen.

DGR:n on perustanut australialainen Mark Hawwa. Hän sai inspiraation Mad Men -tv-ohjelman Don Draperia ja hänen pyöräänsä esittävästä valokuvasta. Tämä synnytti tapahtuman teeman: siististi pukeutuneita ihmisiä ajamassa klassikkopyörillä.

Toukokuussa 2023 ajoon osallistui yli 107 000 motoristia yli 100 maasta ja 890 kaupungista. Kaikkien yhteisen ponnistelun tuloksena varoja miesten eturauhassyöpätutkimukseen sekä psyykkisten ongelmien ja itsemurhien estämiseen saatiin kerättyä ennätykselliset 7,45 miljoonaa dollaria.

Vuodesta 2012 DGR on kerännyt jo 45 miljoonaa dollaria miesten terveyden parantamiseksi. Mukana ajamassa on ollut yli 500 000 motoristia ja he ovat edustaneet kaikkiaan 107 maata ympäri maailman.

Ajoon voit osallistua rekisteröitymällä tapahtumaan, samalla voit lahjoittaa varoja tai jakaa profiilisi varojen keräämiseksi. Vuoden 2024 DGR-ajo järjestetään sunnuntaina toukokuun 19. päivänä.

Ajosta kerätyt varat ohjataan Movember-säätiön kautta oikeisiin osoitteisiin ja hankkeisiin. Voit liittyä ajoon tai lahjoittaa varoja DGR:n sivuilla täällä

Aiheesta aiemmin:

TIISTAI 21.11.2023 09:47

Päivän video: kooste viime kevään Kunnianarvoisten herrasmiesten ajosta – mukana 107 000 motoristia!

TIISTAI 7.3.2023 10:59

Ilmoittautuminen kansainväliseen "Kunnianarvoisten Herrasmiesten" ajoon on alkanut – tue Miehiä

LAUANTAI 26.9.2020 13:32

Näin toimittajamme valmistautuu Kunnianarvoisten Herrasmiesten sooloajoon!