Synkkyyteen on tietysti aihettakin, sillä mies on moottoripyörävaras. Tämän kiinnisaamiseksi moottoripyörän omistaja kääntyi paikallisen noitatohtorin puoleen, jolta pyysi apua.

Noitatohtori ryhtyi työhön, ja teki loitsun, joka pian toi varkaan oikeuden eteen.

Todistajien hämmennykseksi "lauma mehiläisiä oli ilmestynyt kuin tyhjästä", ja koteloinut miehen kädet sisäänsä.

Hämmentyneenä siitä, mitä oli juuri tapahtunut, ja kykenemättömänä vapauttamaan itseään mehiläisitä, mies käpytteli kiltisti mehiläisineen paikalliselle poliisiasemalle, missä hänet pidätettiin.

Miehen synkkä ilme kertoo paljon: miten, missä ja milloin näistä mehiläisitä pääsee eroon?

Miehen synkkä ilme kertoo paljon: miten, missä ja milloin näistä mehiläisitä pääsee eroon? Puna-asuinen nainen lienee loitsun lausunut parantaja.

Jos mietit, olivatko poliisit hämillään tämän yliluonnollisen tapahtuman nähdessään, niin vastaus kuuluu: "ei". Sillä videolla yksi poliiseista selittää olevansa tyytyväinen siihen, että asia selvisi nopeasti ja ilman väkivaltaa. 

Tarina kertoo, että kun mies oli saatu vankeuteen, noitatohtori vapautti hänet kirouksestaan toisella loitsulla. Videolla näkyvä naisihminen on käsittääksemme loitsija, joka laittoi mehiläisparven töihin.

Poliisiaseman virallista kommenttia tapahtuneesta odotetaan.

Kyse ei ole ensi kerrasta, kun noitavoimia käytettiin vorojen löytämiseen mehiläisparven avulla, koska lokakuussa pari varasta saatiin kiinni Keniassa suurin piirtein samalla tavalla.

Asiasta kertoi Coast to Coast. Videon voit katsoa myös täällä