Vuonna 2022 KTM-konsernin takana oleva Pierer Mobility Group hankki suunnatulla osakeannilla 25,1 prosentin omistusosuuden MV Agustasta, ja otti samalla vastatakseen sen jakelusta. Nyt KTM Nordic on Baltian jälleenmyyntiverkoston kehittelyn lisäksi sopinut MV Agustojen jälleenmyynnistä ja jälkimarkkinoinnista Suomessa RE Motorsin kanssa.

Vuonna 2007 perustettu RE Motors on täyden palvelun moottoripyöräliike Pietarsaaressa, josta löytyy kaikki mitä tarvitaan moottoripyöräilyyn, enduroihin tai motocrosseihin. RE Motorsilla on vankka kokemus italialaisista merkeistä ja valmiudet ottaa vaihdokkeina erilaisia erikoispyöriä.

Toisin kuin muut Pierer Mobility Groupin merkit (KTM, Husqvarna, GasGas), MV Agustaa ei olla sovittamassa samaan muottiin, tekniikkaan ja tuotantolinjoihin, vaan sen tuotekehitys, suunnittelu ja tuotanto ollaan säilyttämässä Italiassa.

Osa brändin vahvistamista on luoda kokonaisvaltainen jälleenmyyntikonsepti, jossa RE Motors vastaa laadukkaan toiminnan toteutumisesta joka osa-alueella, ja takaa asiakaskokemuksen toteutumisen brändilupauksen mukaisesti. MV Agustan merkin jakelu täydentää RE Motorsin premium-moottoripyörien laajaa valikoimaa ja tarjoaa MV:lle kilpailukykyisen pääsyn Suomen markkinoille.

Pietarsaareen rakennetaan kevään mittaan MV:n myymäläkonsepti ja esittelypyörät saadaan paikalle vielä auki olevan aikataulun mukaisesti. Aiempi maahantuoja Hyvinkääläinen MP-racing jatkaa edelleen valtuutettuna huoltopisteenä, jolloin asiakkaat pääkaupunkiseudulta saavat palvelua myös sen kautta.

MV Agusta on historiallinen eurooppalainen moottoripyörävalmistaja, jolla on rikas perinne vuodesta 1945 alkaen. Ratamoottoripyöräilystä sille on menestystä kertynyt 38 maailmanmestaruuden verran, joista 15 on legendaarisen Giacomo Agostinin käsialaa.