MovieWeb-julkaisulle antamassaan haastattelussa Ewan McGregor vihjasi uudesta moottoripyörä-tv-sarjasta vanhan reissukaverinsa Charley Boormanin kanssa. Luvassa pitäisi oleman villi seikkailu. 

Miehet ovat yhdessä tehneet kolme tv-sarjaa: Long Way Round, Long Way Down ja Long Way Up.

Star Wars megatähti oli promoamassa tuoretta elokuvaansa "Bleeding Love". Siinä hän näyttelee yhdessä tyttärensä Clara McGregorin kanssa isää ja tytärtä, mitä he tosiaan ovat elävässä elämässäkin. Hän kommentoi lyhyesti myös prätkäsarjojaan.

McGregor totesi heillä Boormanin kanssa olleen hyvää tuuria viimeisimmän, Apple TV plussassa näytetyn Long Way Up -sarjan kanssa. Sen kuvaukset saatiin päätökseen joulukuussa 2019, vähän ennen kuin koko maailma meni pandemian vuoksi kiinni maaliskuussa 2020.

Ja siihen aikaan, kun sarja saatiin editoitua valmiiksi ja ulos, jokainen oli suljettuna sisään vuoden verran, joten Long Way Up sai hyvin katsojia.

"Joten teemme ilman muuta lisää. En nyt voi kertoa asiasta enempää, mutta pitäkää silmällä tätä sivustoa," McGregor totesi.

Apple TV+ sarjassa Long Way Up McGregor ja Boorman ajoivat sähkö-Harrikoilla Argentiinan eteläkärjestä Ushuiasta halki Etelä- ja Keski-Amerikan Los Angelesiin Yhdysvalloissa. Miesten välinen kaveruus taisi olla sarjan parasta antia prätkäilyn ja järjettömän hienojen maisemien lisäksi. 

Aiheesta aiemmin:

TORSTAI 3.9.2020 07:34

Ewan McGregorin ja Charley Boormanin Long Way Up -sarjan traileri lupaa hienoa seikkailua

TIISTAI 11.2.2020 10:34

McGregor & Boorman: Long Way up, 15 000 kilometriä sähkö-Harrikalla Argentiinan eteläkärjestä Los Angelesiin

TORSTAI 9.8.2018 09:36

Ewan McGregor ja Charley Boorman yhdessä uuteen seikkailuun?