Kansainvälinen Distinguished Gentleman's Ride yhdistää klassikko- ja vintage-tyylin moottoripyörien kuljettajia ympäri maailman nostamaan varoja ja kasvattamaan tietoisuutta eturauhassyöpätutkimuksen sekä miesten mielenterveyteen liittyvien asioiden tärkeydestä.

Tapahtuman teema "Rinta Rinnan" kertoo yhteisöllisyydestä ja ajon jopa kokoaan suuremmasta merkityksestä. Se on tajuttu jo laajemminkin, sillä viime vuonna FIM myönsi Fair Play -palkinnon DGR:lle. Lisää asiasta tässä: FIM:in Fair Play -palkinto kansainväliselle ajotapahtumalle, joka kerää varoja miesten eturauhassyöpätutkimukseen

DGR:n on perustanut australialainen Mark Hawwa. Hän sai inspiraation Mad Men -tv-ohjelman Don Draperia ja hänen pyöräänsä esittävästä valokuvasta. Tämä synnytti tapahtuman teeman: siististi pukeutuneita ihmisiä ajamassa klassikkopyörillä.

Movember-liikkeen tunnus.

Movember-liikkeen tunnus.

Tätä kirjoitettaessa vuoden 2024 tapahtumaan on ilmoittautunut jo 17 054 kuljettajaa 52 maasta. Suomesta ajajia on kertonut tulevansa mukaan jo kymmenkunta.

Vuodesta 2012 DGR on kerännyt jo 45,5 miljoonaa dollaria miesten terveyden ja henkisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Mukana olleet motoristit ovat edustaneet kaikkiaan 101 maata ympäri maailman.

Ajoon voit osallistua rekisteröitymällä tapahtumaan, samalla voit lahjoittaa varoja tai jakaa profiilisi varojen keräämiseksi. Lisäksi tulee itse ajotapahtumaan osallistuminen sunnuntaina 19.5.2024.

Ajosta kerätyt varat ohjataan Movember-säätiön kautta oikeisiin osoitteisiin ja hankkeisiin. Movember-säätiön kautta on ohjattu eturauhassyövän tutkimukseen rahaa monen muun maan lisäksi myös Suomeen.

Voit liittyä ajoon tai lahjoittaa varoja DGR:n sivuilla täällä. Ride Dapper!

'Ride Dapper', kehottaa DNG:n tunnushahmokin.

'Ride Dapper', kehottaa DNG:n tunnushahmokin.

Aiheesta aiemmin:

SUNNUNTAI 10.12.2023 10:20

FIM:in Fair Play -palkinto kansainväliselle ajotapahtumalle, joka kerää varoja miesten eturauhassyöpätutkimukseen

TIISTAI 21.11.2023 09:47

Päivän video: kooste viime kevään Kunnianarvoisten herrasmiesten ajosta – mukana 107 000 motoristia!

KESKIVIIKKO 15.6.2022 09:01

Kunnianarvoisten Herrasmiesten ajo keräsi ennätysmäärän osanottajia ja varoja ympäri maailman

LAUANTAI 26.9.2020 13:32

Näin toimittajamme valmistautuu Kunnianarvoisten Herrasmiesten sooloajoon!